Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir hayal ile başlayan MODOKO, sektörün öncüsü oldu..

Sektörde 55. hizmet yılının

Sektörde 55. hizmet yılının haklı gururunu yaşayan MODOKO, anlamlı bir belgesel çekimi ile tarihi süreci kayıt altına aldı. Başkan Koray Çalışkan, “Bir hayal ile başlayan ve bugünlere gelen MODOKO, sektördeki öncülüğü ile gelecek nesillere örnek olmaya devam edecektir” dedi.

Türkiye’nin en büyük mobilya üretim merkezi MODOKO, kuruluşundan günümüze 55. hizmet yılının gururunu ve onurunu yaşıyor. Sektörde ülkemizin yüzakı MODOKO, 55. Yılını anlamlı bir belgesel çekimi ile kayıt altına aldı. MODOKO 55. Yıl Belgeseli hafta sonu yapılan tanıtım lansmanı ile kamuoyuna duyuruldu. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da saha çalışmaları kapsamında ziyaret ederek MODOKO esnafıyla biraraya geldiği haftanın son iş gününde 55. Yıl Belgeseli lansmanında buluşan yöneticiler ve esnaf geçmişten günümüze MODOKO’ya emeği geçenlere dualarla andı.

MODOKO 55. Yıl Belgeseli lansman programında esnafa selamlayan Başkan Koray Çalışkan, MODOKO’nun Türkiye’nin en büyük mobilya üretim merkezi olduğunu, ulusal ve uluslararası piyasalarda önemli derecede söz sahibi olduğunu ifade etti. MODOKO’ya kuruluşundan günümüze emeği geçen tüm yöneticileri ve ahirete intikal eden büyüklerini saygıyla anan Çalışkan, “MODOKO’yu hep birlikte, elbirliği ile gelecek güzel yarınlara taşımak ve gelecek nesillere daha iyi şekilde miras bırakmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bir hayal ile başlayan ve bugünlere gelen MODOKO, sektördeki öncülüğü ile gelecek nesillere örnek olmaya devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Reklamı Geç