Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Birlik ve beraberlik içerisinde hepsinin üstesinden geliriz..”

Geri sayımın sürdüğü 31

Geri sayımın sürdüğü 31 Mart seçimlerine doğru Çekmeköy’de CHP’nin belediye başkan adayının açıklanmaması partide sabırsızlık yaratırken bir mesaj yayımlayan Aday Adayı İlhan Bayram, kararlılık vurgusu yaparak, “Birlikte hepsinin üstesinden geliriz” dedi.

Çekmeköy’de Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayının bir türlü açıklanmaması partide sabırsızlık yaratmışken bir mesaj yayımlayan Aday Adayı İlhan Bayram, kararlılık vurgusu yaparak şunları kaydetti: “Bugün burada hep birlikte daha güzel bir Çekmeköy inşa etmek için birlik ve beraberlik mesajı vermek üzere bulunuyorum. Çekmeköy, her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe. Bu gelişmenin beraberinde getirdiği bazı sorunlar da var. Fakat ben inanıyorum ki, birlik ve beraberlik içinde olursak tüm bu sorunların üstesinden kolayca gelebiliriz.

Çekmeköy’ü daha güzel bir hale getirmek için hep birlikte çalışmalı, birbirimize saygı ve sevgiyle yaklaşmalıyız. Farklılıklarımızı zenginlik olarak görmeliyiz. Ben, Cekmeköy’ün tüm mahallelerine eşit hizmet götürmeyi taahhüt ediyorum. Herkese adil ve şeffaf bir şekilde davranacağım. Çekmeköy’ü daha yaşanılır bir ilçe yapmak için hep birlikte daha çok çalışmaya hazır mısınız?.. Birlik ve beraberlik içinde daha güzel bir Çekmeköy için el ele..”

Reklamı Geç