Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BÖLÜŞÜRSEK TOK OLURUZ, BÖLÜNÜRSEK YOK OLURUZ..”

Merkezi Sancaktepe’de faaliyet gösteren

Merkezi Sancaktepe’de faaliyet gösteren Tokatlı hemşerilerin en büyük sivil toplum örgütlenmesi Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF, toplumda karşılık bulan anlamlı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Sosyal faaliyetler kapsamında örnek bir kampanya başlatan TOKDEF kadın kolları, kendi elleri ile hamurunu açtıkları ekmekleri pişirip kapı kapı gezerek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Ülke ve milletçe ekonomik krizin derin etkileri altında zor günler geçirdiğimiz şu zamanda; “Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz..” diyerek yola çıkan Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF Kadın Kolları, ekmeğini paylaşıyor. “Ekmeğimi Paylaşıyorum” Kampanyasıyla kolları sıvayan Başkan Nargül Erdal Önder ve yönetimi, yaptıkları ekmekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için sahalara indi.

TOKDEF kadın kolları elleriyle pişirdikleri ekmekleri kapı kapı gezerek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor. Özellikle dar gelirli ailelerin yoğunlukta yaşadığı mahallelerde kapılara sıcacık taze ekmek ulaştıran kadınlar, “Ekmeğimizi bölüşmek, paylaşmak bambaşka bir duygu. Herkese tavsiye ediyoruz” diyor. Başkan Nargül Erdal Önder de yaptığı açıklamada, “Her evde bir hikaye, her kadınımızda bir dram ve ne yazık ki gülmeyi unutan çocuklar görüyoruz. Hep birlikte el ele ekmeğimizi bölüşmeye devam edeceğiz” dedi.

TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel de anlamlı çalışmaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Tokat İli Dernekler Federasyonu Kadın kollarımızın başlatmış olduğu ‘Ekmeğimizi Paylaşıyoruz’ kampanyasında başta Başkanımız Nargül Erdal Önder ve yönetimi olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tokatlı hemşerilerimize yakışan budur” dedi.

Reklamı Geç