Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BOZKURT; “HER ZAMAN HALKIMIZLA İÇiÇE OLACAĞIZ”

Mahalle başkanları, ilçe yöneticileri,

Mahalle başkanları, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve sandık görevlileri ile bir araya gelen CHP Çekmeköy İlçe Örgütü, emektar partililere birer teşekkür belgesi sundu. Toplantıya katılan CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Üsküdar Validebağ’da yaşanan gerginlik ve 3. yargı paketine ilişkin yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

chpceksertk11Haziran 2015’in startını veren CHP Çekmeköy İlçe Örgütü, saha çalışmalarına başlamadan önce partisinin emektarlarına teşekkür belgesi verdi. CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın da katıldığı Çınar Düğün Salonu’ndaki sabah buluşmasına CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, Belediye Başkan Adayları Seyfettin Yıldırım, Hasan Genç ve Şentürk Aydemir, Meclis Üyeleri; Yalçın Demirkol, Sıtkı Aydemir, Kenan Yıldırım, Muzaffer Tokmak ve Ali Abbas Coşkun ile çok sayıda partili yoğun ilgi gösterdi.

chpceksertk13Toplantıda partililere hitap eden İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, “Ülkemizin daha aydınlık yarınlara kavuşmasını sağlayacak olan CHP’nin daha iyi noktalara gelmesi için her tür ortamda canla, başla mücadele eden tüm örgüt emektarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Geçen seçim ve sonrasında parti içi başarılı çalışmalara imza atan tüm görevlilere teşekkür eden Bozkurt, “Biz sadece seçimden seçime değil, her zaman siz partililerimizle birlikte halkımızın arasında olmaya devam edeceğiz” dedi. Haziran 2015 seçimlerini de hatırlatan Bozkurt, partililere bundan sonra daha çok çalışma zamanı olduğunu işaret etti.

chpceksertk10CHP Milletvekili Mahmut Tanal da gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Üsküdar Validebağ’da yapımı olay olan Cami inşaatına değinen Tanal, “Burada resmen bir hukuksuzluk ve kanun tanımazlık yapılıyor. Ama biz halk olarak bu kanun tanımazların karşısında durmaya devam edeceğiz. Cami yapmak istiyorlarsa benim aynı yere yakın helal para ile satın aldığım arsam var. Gelsinler bağışlayayım oraya cami yapsınlar” dedi.

chpceksertk9TBMM’de görüşülen yargı paketine ilişkin de konuşan Tanal, iktidarın terörle mücadele gölgesinde akıl dışı maddeleri onaylatmak isteğini savundu. Yeni yargı paketi ile devlete ya da iktidara karşı herhangi bir suç işleyen vatandaşın ana ve babasından kalan miras malları da dahil olmak üzere tüm mülküne el konulabileceğini kaydeden Tanal, gözaltına alınıp yargılanan bir vatandaşa yargı isterse kendini savunması için dahi suç istnatını bildirmeden ceza verebileceğini ifade etti.

chpceksertk8Toplantıda daha sonra CHP’li Vekil Tanal ve İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt ile partinin diğer yöneticileri partili emektarlara birer teşekkür belgesi verdi.

chpceksertk12

chpceksertk7

chpceksertk6

chpceksertk5

chpceksertk4

chpceksertk3

chpceksertk2

chpceksertk1

Reklamı Geç