Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BULUT CAN OKUDUCU ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI..

Cumhuriyet Halk Partisi’nin genç

Cumhuriyet Halk Partisi’nin genç ve dinamik ismi Bulut Can Okuducu, “Ümraniye değişecek” sloganıyla çıktığı yolda belediye başkan adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Partililerin yoğun katılım gösterdiği programda iddialı konuşan Okuducu, “Birlikte kazanıp, birlikte yöneteceğiz” dedi.

CHP’nin Ümraniye’deki genç isimlerinden Bulut Can Okuducu, uzun zamandır sürdürdüğü saha çalışmalarından da beklendiği üzere belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. İlçe Başkanı Hakan Kızılelma’ya başvuru dosyasını teslim eden Okuducu, parti içi birlik ve beraberliğe yönelik mesajlar verdi. Sosyal demokrat belediyecilik adına Ümraniye’de değişimi mutlaka ama mutlaka gerçekleştirmeleri gerektiğini ifade eden Okuducu, “31 Mart seçimleri, bu değişim ve yenilik için çok önemli bir fırsat ve Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü olarak Ümraniye’de bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Bulut Can Okuducu kimdir?

1982 Karabük doğumludur. Memleketi Kastamonu’dur. Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunudur. 18 yaşında Cumhuriyet Halk Partisi üyesi ve ilçe kongre delegesi olmuştur. Yerel ve Genel Seçimlerde sandık görevlisi, okul sorumlusu olarak sayısız görev almıştır. Üniversite yıllarında alanı doğrultusunda çalışmalar yapmıştır. Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşu organizasyonlarına katılım sağlamıştır. “Cumhuriyet Halk Partisi Tarihi” konulu tez çalışması bulunmaktadır.

Ümraniye Atatürkçü Düşünce Derneği üyesidir. İstanbul gönüllüleri Ümraniye Saha Sorumlusu olarak 2019 Yerel Seçimlerinde Ümraniye’nin 37 Mahallesi’nde çalışmalar yapmıştır. 2019 yılında kurduğu Ümraniye Genç Platformu ile doğal afet örgütlenmesi konusunda birçok eğitim ve seminer düzenlemiştir. Doğa ve Yaşam Savunucusudur. İstanbul Doğa Savunmaları üyesidir. Ümraniye Kent Savunması Sözcüsüdür. Ümraniye’nin sorunlarını çeşitli eylem, toplantı ve basın açıklamaları ile gündeme getirmiştir. Bu çalışmalar ulusal düzeyde yazılı ve görsel basında yer almıştır. 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 140 okul sorumlusu ve 12 bilişim sorumlusu ile kurulan SecimUmraniyeOrg koordinatörüdür. Bu çalışma yerel düzeyde Türkiye’de ilk defa kurulan sandık örgütlenmesidir.

Bulut Can Okuducu, profosyonel iş hayatına Kadıköy Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şirketini kurarak başlamıştır.12 yıl boyunca Allianz, Mafre, Generali, AvivaSa Sigorta şirketlerinin tam yetkili acentelik faaliyetlerini yürütmüştür. Teknik Müdür, Bes, Segem yetkilerine sahiptir. Sigortacılık alanında birçok eğitim ve seminerlere katılarak sertifikalar almıştır. Ayrıca tarım faaliyetleri ile ilgilenmiştir. 2012 yılında Türkiye’nin en büyük istiridye mantarı üretim tesisini kurmuştur. 5 yıl boyunca iç pazar yanı sıra yurtdışına istiridye mantarı ihraç etmiştir. 2016 yılında Tekirdağ ve Kuşadası’nda 450 kovan kapasitesine sahip şirketi ile Arıcılık yapmıştır. Edirne’de 2018 yılından itibaren başladığı bağcılık faaliyetleri devam etmektedir. Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Dedesi Tahir Öktem’in Gümüşhane’den 1966 yılında geldiği Ümraniye’de, 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Reklamı Geç