Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BÜTÜN BİLGİ, BİRİKİMİMİ PARTİMİN EMRİNE VERMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM”

Cumhuriyet Halk Partisi’nden İstanbul

Cumhuriyet Halk Partisi’nden İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan parti emekçisi Murat Balkış, “Bütün bilgi ve birikimimi 13.Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi ve Cumhuriyet Halk Partimizin iktidara gelmesi için bütün varlığımla partimin emrinde çalışmak için adayım” dedi.

Aslen Erzincanlı olan Murat Balkış, kendini şöyle anlatıyor: “1953 yılında İstanbul’a göç etmiş ve 43 senedir İstanbul Ümraniye’de ikamet eden bir ailenin 4 çocuğundan biri olarak 1970 yılında İstanbul Bakırköy ‘de dünyaya geldim. 1990 yılında eşim İkbal Balkış ile yaşamlarımızı birleştirme kararı alarak evlendik.Bilişim sistemleri ve bankacılık sigortacılık mezunu ve aynı zamanda CHP üyesi olan 2 kız evladı babasıyım. 1986 yılında Ümraniye Endüstri meslek lisesinden mezun oldum. 1987/1989 yılları arasında Milli Eğitim bakanlığı Turizm, Otelcilik ve Restaurant işletmeciliği sertifika programını bitirdim. 25 yıl boyunca Otel ve restaurant işletme müdürü olarak Türkiye’nin tanınan bir çok marka kurumlarında yöneticilik yaptım. Orta seviyede İngilizce ve Almanca bilmekteyim. Bir çok STK üyeliklerim bulunmaktadır. (ADD Ümraniye üyeliği, ÇYDD üyeliği, Ataşehir Pir Sultan Abdal Üst Kurul delegeliği, İstanbul Erzincan Eğitim Gönülleri Platform’u yöneticiliği, Ümraniye Platformu üyeliği ve sekretaryası gibi..”

Neden CHP Milletvekili Aday Adayı?

Balkış; “Adaletin ve Demokrasinin yılmaz savunucusu, Adalet yürüyüşünün Mimarı Cumhuriyet Halk Partimiz Genel Başkanımız, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde mazlumun, ezilen halkların, emekçilerin, hak, hukuk, adalet arayan tüm vatandaşların sesi olabilmek için adayım. Ata’dan, babadan yadigar 100 yıllık çınar Cumhuriyet Halk Partimizin öz evladı, sizden içinizden birisiyim. Mazlumun, ezginlerin hak arayanların yanında 13 yıldır sahada mücadele eden, Cumhuriyet Halk Partimizin iktidarı için tüm parti emekçileriyle birlikte omuz omuza mücadele eden, partimizin değeri kurulları ve örgütü tarafından Cumhuriyet Halk Partimiz 36. ve 37. Olağan Kurultaylarında Parti Meclis adayı olarak onurlandırılmış Parti emekçisi bir kardeşinizim.

Cumhuriyet Halk Partimiz iktidarı için 2010 yılından itibaren aktif olarak sahada partimin iktidarı için mücadele ettim. 4 yıl boyunca sahada aktif Sade üye olarak partimin verdiği her görevi onurla yaptım. 2015/2016 yılı CHP Ümraniye ilçe yedek YK üyeliği. 2020/2023 CHP Ümraniye İlçe yedek YK üyeliği 2017/2019 mahalle temsilciliği yönetimi. 2014 Yerel seçimleri Ümraniye Belediyesi CHP 24.sıra meclis üyesi Adaylığı. Cumhuriyet Halk Partisi 36.ve 37.Olağan Kurultayı Parti Meclis Adaylığı. 13. yıl aralıksız sahada emek vererek partimin verdiği her görevi, seçimlerde sandık ve okul sorumluluğunu onurla yerine getirdim. CHP İstanbul İl Başkanlığımızın ÖRKAP projesinde pilot bölge olarak seçilen Ümraniye ilçemizde ÖRKAP Projesinin Aktif saha yönetimi görevlerinde bulundum ve bu pilot çalışma sonrası partim tarafından teşekkür belgesi ile onurlandırıldım.

Cumhuriyetimizi Demokrasi ile taçlandıracağımız 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerinde Milletvekili Aday Adaylığı için yola çıktım. 13 yıldır birlikte yol yürümekten onur ve gurur duyduğum liderimiz sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanımız, Cumhuriyet Halk Partimizi iktidar yapmak için tüm parti Örgütümüz ile elimi değil gövdemi taşın altına koymak için yola çıkıyorum. Bütün bilgi ve birikimimi 13.Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi ve Cumhuriyet Halk Partimizin iktidara gelmesi için bütün varlığımla partimin emrine vermek için adayım.

İktidara gelmek için içinde bulunduğumuz ahval ve şeraitin kötülüğünü düşünmek ve çekinmek için değil, çare üretmek, çözüm bulmak, Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlanma devrimini tamamlamak için adayım. Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında Cumhuriyetimizi Demokrasi ile taçlandırmak için adayım. Bütün yurttaşlarımızın eşitlik içinde, kardeşçe barış ve özgürlük içinde birlikte olması için, Laik, Demokratik ve Özgür Türkiye için adayım. Bu inanç ve duygularla kendimi Cumhuriyet Halk Partimiz Genel Merkezimizin ve Partimizin kıymetli Genel Başkanı, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk partimizin kıymetli parti örgütünün iradesine teslim ediyorum.”

Reklamı Geç