Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük buluşma 3 Mart Pazar Çekmeköy Spor Kompleksi..

31 Mart seçimlerine doğru

31 Mart seçimlerine doğru Çekmeköy’ün 21 mahallesinde gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, yoğun ilgi ve destek görmeye devam ediyor. 3 Mart Pazar günü saat 13.00’da Çekmeköy Spor Kompleksi’nde proje tanıtım lansmanını yapmaya hazırlanan Çerkez, “Mutlu bir Çekmeköy için değişim zamanı” diyor..

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez’in 3 Mart Pazar günü saat 13.00’da yapacağı tanıtım lansmanında açıklayacağı projeler kamuoyunda merakla bekleniyor. Çekmeköy’in 21 mahallesinde gece-gündüz demeden saha çalışmalarını sürdüren Çerkez, “Mutlu bir Çekmeköy için değişim zamanı” diyerek duyurusunu yaptığı proje lansmanı için; “Evimiz Çekmeköy için hazırladığımız çok özel projeleri tanıtacağımız toplantımızda yanımda olup bana güç vereceğinize yürekten inanıyorum. Sözüm söz Çekmeköy’ün makus talihini hep birlikte yeneceğiz” dedi.

CHP Adayı Orhan Çerkez’in saha çalışmalarında da müthiş bir ilgi ve her geçen gün yükselen bir destek trendi söz konusu. Çarşı-Pazar, işyeri, okul, sokak ilçenin dört bir yanını karış karış gezen Çerkez ve ekibi, bütün mücadelelerinin daha yaşanılır bir Çekmeköy olduğunu anlatıyorlar. Çekmeköy’ün sorunlarına çare ve çözüm yollarını hep birlikte üreteceklerini halka anlatan Çerkez ve ekibi, 31 Mart akşamı ranta ve talana dur diyecek bir yönetim anlayışının kazanacağını dile getiriyorlar.

Reklamı Geç