Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇAMLIK MAHALLESİ YATIRIMLARLA GELİŞİMİNİ SÜRDÜRÜYOR..

Telboyu yürüyüş yolundan yapımı

Telboyu yürüyüş yolundan yapımı son aşamaya gelen Millet Bahçesi’ne bu dönem önemli yatırımlar kazanan Çekmeköy’ün Çamlık Mahallesi, gelişimini sürdürüyor. Mahallelinin her derdine koşan Muhtar Metin Çoban, “Hizmet ve yatırımların artarak devam etmesi için yeniden göreve talibim” dedi.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesi www.yerelgazete.com.tr ye özel açıklamalarda bulunan Çekmeköy Çamlık Mahallesi Muhtarı Metin Çoban, “Geçtiğimiz süreçte pandemi, ekonomik kriz ve her türlü zorluğa rağmen güzel hizmet ve yatırımlar kazanan mahallemizde gelişimin sürmesi için yeniden göreve talibim” dedi. Çekmeköy halkının çekim merkezi olan mahallede Çamlık Telboyu yürüyüş yolu herkesin beğenisini kazanıyor. Yine içerisinde emniyet müdürlüğü binasının da yapıldığı askeri alana yapılan ve tamamlanma aşamasına gelen Millet Bahçesi de hizmete girmek için gün sayıyor.

Bölgede bir okul yapımı için de girişimlerde bulunduklarını ve sözünü aldıklarını kaydeden Muhtar Metin Çoban, yeni bir sağlık ocağı yapımının da planlandığını sözlerine ekledi. Mahallelinin her türlü talep ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini ifade eden Muhtar Çoban, yapımı aksayan kültür merkezi inşasının da tamamlanması gerektiğini dile getiriyor. 25 bin nüfuslu mahallede kültür merkezi ihtiyacı olduğunu söyleyen Çoban, “Temeli atılan fakat sonra inşası devam etmeyen Doğa Park önündeki kültür merkezinin biran önce yapılması mahalle halkımızın büyük bir ihtiyacını gidermiş olacaktır” dedi.

“Modern Çekmeköy ilçemizde Modern Çamlık mahallemizde hizmetler devam ediyor” diyen Muhtar Metin Çoban, “Mahallemizde yapılmakta olan ilçe emniyet müdürlüğü binası ve millet bahçesi projesi çalışmaları son aşamaya gelmiştir. Yakın zamanda millet bahçemizin açılışını yapacağız. Bu hizmetlerinden dolayı belediyemize ve emeği geçen tüm yetkililere mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtar Metin Çoban; “31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler seçiminde mahallemizdeki hizmet ve yatırımların artarak devam etmesi için yeniden göreve talibim. Herkesin her derdine koşmaya ve sorunlara çözüm bulmaya devam edeceğim. Yerel yöneticilerimiz ve mahallemizin ileri gelen kanaat önderleriyle birlikte hareket ederek; işbirliği, koordinasyon iletişim ve diyalog kanallarını daha da geliştireceğiz. Vatandaşlarımızın güven ve teveccühü ile yola devam etmemiz halinde Çamlık Mahallemizi çok daha güzel yarınlara elbirliği ile taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç