Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çekkmeköy’de müdavimi olacağınız eşsiz bir lezzet mekanı..

Her geçen gün daha

Her geçen gün daha kaliteli mekanlara kavuşan Çekmeköy’de kebap ve lahmacun dendiği vakit akla gelecek ilk isim artık Çınaraltı olacak. Girişimci genç iş insanı Burhan Çiftçi’nin Taşdelen’de faaliyete sunduğu Çınaraltı Kebap ve Lahmacun, Milletvekili Doğan Demir, Belediye Başkanı Orhan Çerkez ve çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli açılış töreniyle hizmete başladı.

Müdavimi olacağınız eşsiz bir lezzet mekanı Çınaraltı Kebap ve Lahmacun, Taşdelen Turgut Özal Caddesi üzerinde görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. İstanbul 1. Bölge Milletvekili Doğan Demir, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, belediye başkan yardımcıları Seyfettin Yıldırım ve Fevzi Varlı, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış programı yoğun katılımla gerçekleşti. İşyeri sahibi girişimci genç iş insanı Burhan Çiftçi, davetlerine icabet ederek kendilerini onure eden tüm konuklara teşekkür etti.

Lezzet tutkunları, Çekmeköy Taşdelen’de damak çatlatan eşsiz bir mekana kavuştu. “Anadolu’dan damağınıza gelen lezzet” sloganıyla hizmete açılan Çınaraltı Kebap ve Lahmacun; tecrübeli ustaları, güleryüzlü personeli, yöresel lezzetleri, özgün damak tatları ve özenli sunumlarıyla misafirlerini ağırlamaktan gurur duyuyor. Açılışta birbirinden lezzetli ikramların tadına varan konuklar işyeri sahibi Burhan Çiftçi ve personeline hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Açılış kurdelesini davetlilerle birlikte kesen Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Çekmeköy’ün marka değerine değer katan ve kalitesini yükselten işletmelerin sayısının her geçen gün arttığına dikkat çekti. Başkan Çerkez, Çınaraltı Kebap ve Lahmacun Salonu’nun işyeri sahibi Burhan Çiftçi’ye, çalışanlarına ve hizmet alan bölge halkına hayırlı olmasını diledi. İstanbul 1. Bölge Milletvekili Doğan Demir de girişimci genç iş insanı Burhan Çiftçi ve personeline hayırlı olsun dileklerini iletti.

Reklamı Geç