Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY AŞURE İLE BEREKETLENDİ..

Çekmeköy Belediyesi, geleneksel hale

Çekmeköy Belediyesi, geleneksel hale gelen aşure dağıtımına bu yıl da devam etti. Belediye ekipleri Cuma namazı çıkışında tüm camiler ve cem evlerinde vatandaşlara aşure ikram etti. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde Madenler Meydanı’nda  da vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Sıcak ve soğuk aşure ikramlarının yapıldığı programa Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Müftüsü Muhammed Suiçmez, meclis üyeleri  ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çekmeköy Müftüsü Muhammed Suiçmez’in Kerbela’da şehit düşen ehlibeyt ve şehitler için okuduğu Kur’an tilavetiyle başlayan program selamlama konuşmaları ile devam etti.

Aşurenin bereketin, birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Bu vesile ile Allah’ın Resulü’nün biricik torunu Hz. Hüseyin olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Rabbim bir daha öyle acıları İslam alemine yaşatmasın inşallah. Rabbim bugünün vesilesi ile Arakan’dan Suriye’ye tüm Müslümanların yardımcısı olsun. sislipartnerler.com Biz belediye olarak tüm güzel ve anlamlı günlerde vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Bugünde bu meydanda akşam saatlerine kadar aşure ikramımız davam edecek. Yaklaşık Beşbin  adet sıcak ve soğuk aşureyi vatandaşlarımıza ikram edeceğiz. Rabbim birliğimizi beraberliğimiz daim etsin. Bu vesile ile Ramazan Ayı’ndan sonra en makbul ay olan Muharrem ayınızı tebrik ediyorum” dedi.

Reklamı Geç