Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY ÇAMLIK SHELL İSTASYONU HİZMETE AÇILDI..

Kaliteli hizmet anlayışı ile

Kaliteli hizmet anlayışı ile bu sene Avrupa ve Afrika Şampiyonu olan sektörün gururu Güzel Petrol, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Toplamda 4 akaryakıt istasyonu olan firma, Shell’in 3. istasyonunu da Çekmeköy Şile otoyolu Çamlık mevkiinde hizmete açtı.

Çekmeköy’ün önde gelen tanınmış işadamlarından Seyfettin Yıldırım’ın sahibi olduğu Güzle Petrol, biri Opet, diğer 3’ü Shell bayisi olmak üzere 4. akaryakıt istasyonunu hizmete sundu. Çekmeköy’de 2. Shell bayisini Şile otoyolu Çamlık mevkiinde açan Güzle Petrol, hizmet ağını genişletmeye devam etti. Kurban kesilerek duaların edildiği açılış gününde ilk pompayı dolduran firma sahibi Seyfettin Yıldırım, araç camlarını da bizzat kendisi temizleyerek, “Müşteri memnuniyeti bizim için birinci önceliktir” dedi.

Yeni umut, yeni heyecan ve de yeni istihdam hedefleriyle hizmet ağını genişletmeye devam ettiklerini kaydeden Seyfettin Yıldırım, “Emekçi kardeşlerimizle birlikte alın teri dökerek, ekip ruhu ile yılmadan, yorulmadan bu ülke ve bu millet için hizmet üretmek en büyük mutluluk kaynağımızdır” şeklinde duygularını ifade etti.

Seyfettin Yıldırım; “Çamlık Shell istasyonumuzu hayırlısıyla hizmete açtık. Yakıt almaya gelen misafirlerimizin araç camlarını sildik, ikramda bulunduk. Tadilat boyunca emek harcayan başta sevgili personelimize, Shell yönetimine, yüklenici müteahhitlere ve mesaj yazarak, telefonla arayarak, iyi dileklerini ileten tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

 

Reklamı Geç