Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çekmeköy Erdem Koleji’nde satranç turnuvası heyecanı!..

Çekmeköy İlçesi Okullar Arası

Çekmeköy İlçesi Okullar Arası Satranç Turnuvası, Erdem Koleji ve Çekmeköy Satranç İlçe Temsilciliği işbirliğiyle 27 Nisan 2024 Cumartesi günü gerçekleşti ve muhteşem bir katılımla sonuçlandı.


Dünyanın en gelişmiş zeka, taktik ve strateji oyunu olan satranç severler hafta sonu Erdem Koleji’nde düzenlenen turnuvada buluştu. Erdem Koleji Çekmeköy kampüsünde düzenlenen heyecan verici turnuvada, öğrenciler 1-2. sınıflar, 3-4. sınıflar ve 5-8. sınıflar olmak üzere üç farklı kategoride rekabet ettiler. Her kategoride ilk üç bireysel sporcuya ve ilk üç takıma kupa ve madalyalar verildi.

Turnuvaya kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle gerçekleşti. Turnuvada Çekmeköy’ün devlet ve özel okulları bireyselde ve takım halendi çeşitli dereceler elde etti. Bir çok kategoride önemli dereceler elde eden Hatice Mehmet Ekşioğlu İlköğretim Okulu dikkat çeken başarılara imza attı.

Hatice Mehmet Ekşioğlu İlköğretim Okulu öğretmenlerinden satranç hocası ve hakemi Ali Aksoy da dereceye giren öğrencilere kupalarını ve madalyalarını takdim etti. Kupa ve madalya takdim töreninde Erdem Koleji yöneticileri, “Turnuvaya katılan tüm okullara ve öğrencilere teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

 

Reklamı Geç