Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY ERZURUMLULAR DERNEĞİ BASINLA BULUŞTU..

Çekmeköy Erzurumlular Derneği’nin gazeteciler

Çekmeköy Erzurumlular Derneği’nin gazeteciler günü buluşmasında bölge yerel basın temsilcilerine açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Niyazi Taştan, “Kurulduğumuz günden bugüne aynı şevk ve heyecanla birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye devam ediyoruz” dedi.

Çekmeköy Erzurumlular Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile yerel basın mensuplarını unutmadı ve dernek merkezinde meşhur Erzurum Cağ Kebabı ile bölgenin yerel basın temsilcilerini ağırladı. Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Şenol Alan, Meclis Üyeleri Rıdvan Bural ve Muhlis Ateş ile önceki dönem dernek başkanı Baki Özdemir, dernek yöneticileri ve çok sayıda hemşeri ile basın mensubunun katıldığı programda konuşan Dernek Başkanı Niyazi Taştan, “Çekmeköy’ümüzün yansıyan yüzü siz değerli basın mensuplarımızın gazeteciler gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Çekmeköy Erzurumlular Derneği olarak kuruldukları günden bugüne aynı şevk ve heyecanla faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydeden Başkan Niyazi Taştan, “Her şeyden önce hemşerilerimiz arasında kurmuş olduğumuz birlik ve beraberliğimizi her geçen gün daha da güçlendirerek yolumuza devam ediyoruz” dedi. Erzurumlu hamşerilerin her yerde olduğu gibi Çekmeköy’de de önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Taştan, “Bu potansiyeli dayanışmaya dönüştürerek derneğimizin daha güçlü ayaklar üzerinde durmasını sağlıyoruz. Nihayetinde bu gücü hemşerilerimiz için değerlendiriyor ve her daim hemşerilerimizin yanında oluyoruz” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz süre içerisinde özellikle Ramazan aylarında bölgede yaşayan yüzlerce hemşerisine gıda ve erzak yardımı, burs desteği, alışveriş kartı gibi çeşitli yardımlarda bulunduklarını kaydeden Başkan Niyazi Taştan, “Dernek merkezimizin kendi yerimiz olması elimizi daha da rahatlatıyor. Hemşerilerimiz günün her saatinde ve özellikle de hafta sonu Cumartesi günleri Cağ Kebap için burada biraraya gelip kaynaşma bağlarını güçlendiriyor. Yine bu çatı altında yapmış olduğumuz programlarla yöremizin örfünü, ananesini ve çeşitli kültüler dokularını yaşıyor ve yaşatıyoruz. Sizler de yerel basınımız olarak bu çalışmalarımızı takip ediyor ve kamuoyuna yansıtıyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Programda daha sonra konuklar ve yerel basın mensupları da söz alarak duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.

Reklamı Geç