Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY ERZURUMLULAR DERNEĞİ’NDE ANLAMLI BULUŞMA..

Çekmeköy’de faaliyet gösteren çok

Çekmeköy’de faaliyet gösteren çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi Erzurumlular Derneği’nde biraraya gelerek deprem sürecinde yapılan ve bundan sonra yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi. Başından beri organize şekilde her türlü yardım ve desteği bölgeye sevk ettiklerini kaydeden Dernek Başkanı Niyazi Taştan, ERKON olarak da deprem bölgesine ‘Erzurumlular Mahallesi’ isimli bir konteyner kent kuracaklarını söyledi..

Sosyal faaliyetleri ve sorumluluk projeleri ile örnek çalışmalara imza atan Çekmeköy Erzurumlular Derneği, deprem sürecinde anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. İlçede faaliyet gösteren çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katıldığı toplantıda deprem sürecinde yapılan ve bundan sonra yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

Erzurumlular Derneği Onursal Başkanı Abdülbaki Özdemir’in çıkardığı ‘Hayat’ isimli şiir kitabının tanıtımının da yapıldığı programda konuşan Dernek Başkanı Niyazi Taştan, ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı derin üzüntüye boğan deprem felaketinin ilk gününden itibaren organize şekilde hareket ederek bölgeye yardım ve destekler sevk ettiklerini kaydetti. Dernek olarak depremzedeler için 220 bin TL nakdi ve ayni bağışta bulunduklarını söyleyen Taştan, Erzurum Konfederasyonu ERKON tarafından, İstanbul’daki Erzurum Vakıfları ve Erzurum Dernekleri elbirliğiyle Hatay-Defne’de kurulacak “Erzurum Mahallesi” adlı konteyner kent projesiyle ilgili bilgiler verdi.

Dernek Yöneticisi ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı da yaptığı konuşmada, Çekmeköy olarak deprem bölgesine her türlü araç, gereç ve insan gücü desteğinin yanı sıra 125 TIR ihtiyaç malzemesi yardım gönderdiklerini, ayrıca yüzlerce konteyner kurduklarını kaydetti. Başkan Sırmacı, deprem bölgesine her türlü yardım ve desteklerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, Anadolu Birleştirici Sanayici İşinsanları Derneği ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Miman Hasan Keleş, Kars Ardahan Iğdır Derneği KAİ Başkanı Rıfat Karakaya, Sivas İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Soner Çiçekli, Ümraniye Erzurumlular Derneği Başkanı Erdal Yavuz, Samsunlular Derneği eski Başkanı Murat Altun, Sivaslılar Derneği eski Başkanı Lütfi Tiryakioğlu, Meclis Üyeleri Rıdvan Bural ve Muhlis Ateş ve çok sayıda hemşeri iş insanı ve kanaat önderinin katıldığı programda verimli istişareler gerçekleştirildi.

Reklamı Geç