Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY FİNAL OKULLARI’NDA BAHAR ŞENLİĞİ..

Öğrencilerine yaparak-yaşayarak farkındalık kazandırmayı

Öğrencilerine yaparak-yaşayarak farkındalık kazandırmayı ilke edinen Çekmeköy Final Okulları; “Hem Yaşam, Hem Sınav Başarısı” ilkesini göz önünde bulundurarak çocuklar ve ailelerinin katılımıyla renkli bir organizasyona daha imza attı.

final okul bahar senlik 5Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen ‘Bahar Şenliği’ Çekmeköy Final Okulları bahçesinde yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinliğe gelen misafirler marabu, çiçek dikimi, varak, kurabiye, ebru, çanta, kokulu taş, magnet ve bilim atölyelerine çocukları ile birlikte katılarak etkinlik yapma fırsatı buldular.

final okul bahar senlik 2Etkinlik aralarında gelen konuklar pamuk şeker, Osmanlı macunu, patlamış mısır yiyerek çocukluk anılarına geri döndüler. Şenlik sonunda animasyon ekibinin hazırladığı oyunlar ile eğlence bir kat daha arttı. Çocukların ve ailelerin aktif katılımı ile heykel, köpek balığı, eğlen benimle vb. birçok oyunlar oynandı.

final okul bahar senlik 1Bahar Şenliği hakkında gazetemize kısa bir değerlendirmede bulunan Çekmeköy Final Okulları Genel Müdürü Süleyman Demirel, “Şenlik kapsamında bizlere destek veren ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

final okul bahar senlik 6

final okul bahar senlik 3

final okul bahar senlik 4

Reklamı Geç