Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÇEKMEKÖY HALKI DEĞİŞİM, YENİLEŞME VE İYİLEŞME İSTİYOR..”

Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi’nden

Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi’nden istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Çekmeköy’ün genç siyasetçilerinden Serkan Çelikel, www.yerelgazete.com.tr ye önemli açıklamalarda bulundu. Çelikel, “31 Mart yerel seçimlerinde Çekmeköy’de bir değişime mutlaka imza atmamız lazım. Çünkü toplum değişim, yenileşme ve iyileşme istiyor” diyerek iddialı konuştu.

Çekmeköy siyasetinin önde gelen genç isimlerinden Serkan Çelikel, DEVA Partisi’nden istifa edip İYİ Parti saflarına geçmesinin ardından gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sosyal ve siyasal başarılı bir çok projede imzası olan Çelikel, “Ben her zaman görev adamı oldum. Doğruya doğru, eğriye eğri dedim. Hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadım, olanlara karşı da mücadelemde ödün vermedim. Siyaseti de toplum çıkarları doğrultusundaki ideallerim ve hedeflerim için yapıyorum” şeklinde konuştu. Kuruluş ilkeleri arasındaki adalet, eğitim, üretim ve liyakat gibi kendilerini cezbeden değerlerin aslında geçerli olmadığını gördüğü için DEVA Partisi’nden istifa ettiğini kaydeden Serkan Çelikel, bazı taktiksel hatalar yüzünden kaybedildiğine inandığı 14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrasında baş gösteren vefasızlık örneklerini de en sert eleştirenlerin başında geldiğini ifade etti. Çelikel, vefasızlık gösterenlerin koltuk sevdalıları olduğunu da sözlerine ekledi.

Serkan Çelikel, şunları kaydetti; “İstifa ettikten sonra başka siyasi partilerden aldığımız bir çok davet ve şahsıma gösterilen teveccüh, özgül ağırlığımızı bir kez daha gözler önüne serdi ve sonuçta İYİ Parti’de karar kıldık. Şimdi İYİ Parti ile önümüzde artık yeni bir yol, yepyeni bir dönem var. Yeni siyasi hedeflere koşar adım ilerleme zamanı. 31 Mart yerel seçimlerinde Çekmeköy’de bir değişime mutlaka imza atmamız lazım. Çünkü toplum değişim, yenileşme ve iyileşme istiyor. Rantçılar, menfaatçiler, koltuk sevdalıları değil, işinin ehli, liyakatli isimler işbaşına gelmeli. Yerelde sahayı ve sokağın nabzını iyi bilen, halkın içinden insanlar görev almalı. Çekmeköy’ü de elbette Çekmeköylüler yönetmeli. Bunun için de Çekmeköy’e Çekmeköy’den adaylar gösterilmeli.”

“Ben her zaman görev adamı oldum” diyerek sözlerine devam eden Çelikel; “Belediye başkan adayımız belli olduktan sonra teşkilatımızca yapılacak plan ve program dahlinde; maddi-manevi tüm imkanlarımı da değerlendirerek Çekmeköy’ün 21 mahallesinde her bir vatandaşımızın kapısını çalıp gönlüne girmeye çalışacağız. Ülke gerçekleri ve daha yaşanılır bir Çekmeköy hayalimizi halkımıza tek tek anlatarak yeni dönemde değişim için destek isteyeceğiz. Çocuklarımızın geleceği, daha mutlu yarınlar için bu değişimi başarmak zorundayız. Tüm bu çalışmalarda en ön saflarda yer alacağım. Çekmeköy’de 20.427 kişiyle en çok nüfus yoğunluğuna sahip Sivaslı hemşerilerim başta olmak üzere herkesin güven ve teveccühünü kazanacağımıza inancım tam” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç