Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ DOLDU TAŞTI..

“Bir gün değil, her

“Bir gün değil, her gün beraberiz” diyerek bir dizi etkinlik programı ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlayan Çekmeköy’ün yüz akı İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, anlamlı bir organizasyona daha imza attı. İlçe yöneticileri ve siyasilerin katılımları ile destek verdiği programda herkese teşekkür eden Başkan Sıtkı Aydemir, 4 sporcu verdikleri milli takımla ülkemize kazandırdıkları dünya kupasından sonra yeni hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu söyledi..

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, yurdun dört bir yanında düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Belediyeler ve STK’lar farklı programlarla günün anlam ve önemini yaşatmaya çalıştı. Engelliler ve onlara bakmakla yükümlü ailelerinin yaşadığı sorunlar ile toplumsal bilincin vurgulandığı etkinliklerde duygu yüklü görüntüler vardı. Çekmeköy’de ise ilçenin en başarılı spor kulübü İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği’nin gün boyu süren etkinlikleri vardı.

Çekmeköy Kaymakam Resul Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve ilçe yöneticileri, CHP Meclis Üyesi Sami Yayla, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve ilçe yöneticileri, İYİ Parti Meclis Üyesi Bora Kılıç, Ak Parti Meclis Üyesi Zabit İspir ile Kadın Kolları Başkanı Arzu Kepenek ve ilçe yöneticileri, MHP Meclis Üyesi Ahmet Emin Kakşi, DEVA Partisi İlçe Başkanı Abdülkadir Kacemer, Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman, Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya ve Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik ile çok sayıda işadamının katılımları ile destek verdiği programda engelliler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı.

Engelli gençlerin sportif başarılarının yer aldığı resimlerin sergilendiği ve çeşitli ikramların yapıldığı Alemdağ’daki dernek merkezinde yapılan etkinliklere katılan konuklara teşekkür eden Başkan Sıtkı Aydemir, “Bu anlamlı günde bizleri onurlandırdığınız ve yanımızda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu çatı altında spor yapma amacıyla biraraya gelen engelli kardeşlerimiz, aileleri ve bizler örnek bir dayanışma modeli sergiliyoruz. Bu dayanışma ve yardımlaşma modelinde 7’den 70’e tüm Çekmeköy halkımızın büyük destek ve katkıları var. Voleybol ve futbolda iki takımı ile Türkiye süper liginde mücadele veren spor kulübü derneğimiz birbirinden üstün başarılarıyla ilçemizin yüzünü her daim güldürmüştür. 4 sporcu verdiğimiz milli takımımızın ülkemize kazandırdığı dünya kupasından sonra şimdi de Brezilya olimpiyatlarına katılmayı kendimize hedef koyduk. Büyük hayallerimiz, hedeflerimiz ve tüm bunları gerçekleştireceğimize olan inancımız var” şeklinde konuştu.

Programda sporcu gençler ve aileleri ile biraraya gelen Kaymakam Resul Çelik, çalışmaları ve özellikle spor alanında elde ettikleri başarıları sebebiyle emeği geçen herkesi yürekten tebrik ettiğini söyledi. Kaymakam Çelik, “Hepimizin ortak gayesi daha huzurlu ve daha güzel bir Çekmeköy oluşumuna katkı sunmak. Bu noktada sizler gibi STK’larımız ve spor kulüplerimizin gayretleri son derece önemli. Çalışmalarınıza destek vermek ve yanınızda olmaz bizlere mutluluk verir” şeklinde konuştu. Başkan Sıtkı Aydemir ziyaret için teşekkür ettiği Kaymakam Resul Çelik’e çalışmalarına verdiği destek için şükran plaketi takdim etti.

3 Aralık Engelliler Günü akşamında ise yine İşitme Kulübü Derneği yöneticileri tarafından bölgede ikamet eden engelli aileleri ziyaret edilerek çeşitli hediyeler takdim edildi.

Reklamı Geç