Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY KAI DERNEĞİ’NDEN DARÜLACEZE’YE ANLAMLI ZİYARET..

Merkezi Taşdelen’de faaliyet gösteren

Merkezi Taşdelen’de faaliyet gösteren Çekmeköy Kars Ardahan ve Iğdır Derneği (KAI), toplumsal duyarlılığının yanı sıra sosyal faaliyetleriyle de fark yaratıyor. Mübarek Ramazan ayına girerken Darülaceze’de yaşamlarını sürdüren yaşlılarımızı ziyaret eden Dernek Başkanı Rıfat Karakaya ve yöneticiler duygu yüklü anlamlı anlar yaşadılar.

kaı darülaceze ziyaret 8Beraberinde dernek yöneticileri ve hemşerileri ile birlikte Darülaceze’yi ziyaret ederek Ramazan öncesi yaşlılarımızla bir araya gelen Çekmeköy Kars Ardahan ve Iğdır Dernek Başkanı Rıfat Karakaya, son derece anlamlı ve örnek bir organizasyona imza attı. Mübarek Ramazan ayına girerken Ataşehir’de hizmet veren Darülaceze’de yaşamlarını sürdüren yaşlılarımıza ziyarette bulunan Karakaya ve hemşerileri, uzun süre sohbet ettikleri yaşlı amca ve teyzelerle güzel anlar yaşadılar.

kaı darülaceze ziyaret 4Kimi zaman duygusal anların da yaşandığı ziyarette dernek yöneticileri yaşlı amca ve teyzelere çeşitli hediyeler sundular. Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirme yapan KAI Başkanı Rıfat Karakaya, “Yaşlılarımız her zaman yanında olmamız ve sahip çıkmamız gereken en değerli varlıklarımızdır. Şu ya da bu nedenle Darülaceze gibi yerlerde yaşamlarını sürdürmek zorunda kalan yaşlı ve kimsesiz büyüklerimize de bizim gibi sivil toplum kuruluşları ya da bireysel olarak her birimiz sürekli sahip çıkmalı ve sık sık ziyaret ederek yalnızlıklarını paylaşmalıyız” dedi.

kaı darülaceze ziyaret 7

kaı darülaceze ziyaret 6

kaı darülaceze ziyaret 3

kaı darülaceze ziyaret 2

kaı darülaceze ziyaret 1

Reklamı Geç