Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY KULÜPLER BİRLİĞİ’NDEN İLÇE YÖNETİCİLERİNE ZİYARET..

İlçenin yerel yöneticilerini ziyaret

İlçenin yerel yöneticilerini ziyaret ederek spora ve sporcuya ilişkin istişarelerde bulunan Çekmeköy Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği (Kulüpler Birliği), saha faaliyetlerine hız verdi..

Geçtiğimiz ay kuruluş işlemlerini tamamlayarak faaliyetlerinin startını veren Çekmeköy Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği (Kulüpler Birliği), sahada istişare ve diyalog temaslarına başladı. İlçenin yerel yöneticilerine nezaket ziyaretlerinde bulunan Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir ve kurucu yöneticiler, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Spor İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Belediye Meclisi Başkanvekili Şenol Alan, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Turgut, CHP Meclis Grup Başkanvekili Ünal Bellek ve meclis üyeleri, İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce ve Meclis Grup Başkanvekili Alparslan Şahinoğlu ile biraraya gelerek spor camiasına ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Çekmeköy’de spor kulüplerinin mevcut durumu, sporcu gençlik ve spor tesislerinin altyapısına ilişkin bilgilendirme de yapan birlik yöneticileri, önümüzdeki süreçte yapmayı planladıkları bazı faaliyetlere yönelik bilgilendirmelerde de bulundular. Belediye meclis toplantısına da katılarak meclis üyelerine birliğin kuruluşuna yönelik bilgilendirme yapan Başkan Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri, mecliste grubu bulunan siyasi parti temsilcilerine yazılı bir bilgilendirme metni sundular.

“Çekmeköy kulüpler birliğimizin ilçemize, bölgemize ve spor camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diyen Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Birlik Başkanı Sıtkı Aydemir ve yönetim kurulunu tebrik ederek başarılar diledi. Haziran ayı meclis toplantısı ilk oturumunu yöneten Meclis 1. Başkanvekili Şenol Alan da yaptığı açılış konuşmasında Çekmeköy Kulüpler Birliği’nin ilçemize ve spor camiasına hayırlı olmasını diledi. Aynı zamanda Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı da olan Birlik Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir, “Spor kulüplerimizin hizmetinde olacağız. İlçemizin adını sportif alanlarda ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Reklamı Geç