Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY MİLLET İTTİFAKI, SP İFTARINDA BULUŞTU..

Çekmeköy’de Millet İttifakı temsilcileri

Çekmeköy’de Millet İttifakı temsilcileri Saadet Partisi’nin ev sahipliğindeki iftar davetinde buluştu. Programda konuşan SP İlçe Başkanı A. Baki Polat, 14 Mayıs’ta beklenen değişimin mutlaka gerçekleşeceğini kaydetti. SP Sözcüsü CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Birol Aydın da, “CHP’ye oy verin Saadet Partisi çıksın” dedi.

Dayanışma, paylaşma ve kardeşlik ikliminin en güzel örneklerinin sergilendiği Ramazan ayı vesilesiyle geleneksel iftar programını gerçekleştiren Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı, Millet İttifakı temsilcileri ve parti tabanını aynı sofrada buluşturdu. SP Sözcüsü ve CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Birol Aydın’ın da katıldığı programda selamlama konuşması yapan SP Çekmeköy İlçe Başkanı A. Baki Polat, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı ve beklenen büyük değişimi mutlaka gerçekleştireceklerine inandıklarını kaydetti. İlçe Başkanı Polat, teşkilat olarak gece gündüz demeden saha çalışmalarını sürdürdüklerini ve halkın da çok büyük oranda değişim istediğini sözlerine ekledi.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, DP İlçe Başkanı Oğuz Küçük, DEVA Partisi’ni temsilen İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Çelikel, mahalle muhtarları, partililer ve çok sayıda davetlinin katıldığı iftar programında konuşan SP Sözcüsü ve CHP Milletvekili Adayı Birol Aydın, 14 Mayıs’ta kazananın Millet İttifakı olacağını ve parlamentoda büyük çoğunluğu elde edeceklerini, 13. Cumhurbaşkanı olarak da Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçeceklerini ifade etti. Aydın geçmişten gelen bir siyasi değim olduğunu hatırlatarak; “14 Mayıs’ta bu kez CHP’ye oy verin Saadet Partisi çıksın” dedi.

SP Sözcüsü ve CHP Milletvekili Adayı Birol Aydın, iftar programı sonrasında Madenler Meydanı’nda kurulan CHP, İYİ Parti ve HDP seçim stantlarını ziyaret ederek partililerle bir süre sohbet etti.

Reklamı Geç