Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇATISI SU KOYVERİYOR..

“Eğitim Vadisi” sloganıyla eğitimdeki

“Eğitim Vadisi” sloganıyla eğitimdeki hizmet kalitesinde iddialı bir duruş sergileyen Çekmeköy’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tavanında yağışlı havalarda baş gösteren su sızıntısı tam bir tezat oluşturuyor.

cekmekoy milli egitim su 3Şehir merkezinde bir hizmet binası olmadığından kent içi ulaşımın zor olduğu bir bölgede ve üstelik bir okulun üst katında hizmet vermeye çalışan Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasının tavanı artık su koyvermeye başladı.

cekmekoy milli egitim su 2Nükte Sözen İlköğretim Okulu’nun en üst katında ilçenin eğitim hizmetlerini yürütmeye çalışan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yağışlı havalarda su sızdırmaya başlayan tavanı yüzünden koridor ıslak ve kaygan bir görünüme bürünüyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş’ın odasının da bulunduğu katta yaşanan su sızıntısı personeli ve kurumdan hizmet almaya gelen Çekmeköylü vatandaşları rahatsız ediyor.

cekmekoy milli egitim su 1Eğitim Vadisi sloganıyla hareket eden bir ilçeye bu görüntünün yakışmadığını kaydeden Çekmeköylüler, ilçe milli eğitim müdürlüğünün kent içi ulaşımın kolay olduğu, vatandaşın rahat bir şekilde ulaşabildiği ve tavanlarının su sızdırmadığı bir eğitim hizmet merkezi beklentilerini dile getiriyorlar. İlçe milli eğitimin daha verimli şartlarda görev yapacağı bir merkeze kavuşturulmasını isteyen bölge insanı, yetkililerden çözüm bekliyor…

Reklamı Geç