Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çekmeköy Ordulular Derneği, yeniden Sedat Erdem ve ekibiyle…

Çekmeköy’de en büyük nüfus

Çekmeköy’de en büyük nüfus potansiyeline sahip Ordulu hemşerilerin buluşma merkezi Çekmeköy Ordulular Derneği, önceki dönemin çalışkan ve sevilen başkanlarından Sedat Erdem ve ekibiyle yeni bir dönemin başlangıcını yapıyor. Yeni dernek merkezinde ilk yönetim buluşmasını gerçekleştiren Başkan Sedat Erdem, “Daha güzel işler yapmak üzere yeniden bir dönem daha beraberiz. Ordulu hemşerilerimizi layık oldukları üzere en güzel şekilde temsil edeceğiz” dedi..

Çekmeköy Ordulular Derneği’nin önceki dönem sevilen, başarılı başkanlarından Sedat Erdem, yeniden işbaşında. Yenilenen dernek merkezinde ilk yönetim buluşmasını gerçekleştiren Erdem, önemli mesajlar verdi. Erdem; “16 Ordulu dernek başkanımız, değerli kanaat önderlerimiz ve derneğimize bu zamana kadar emek veren kıymetli abilerim ile kardeşlerimin teveccühü neticesinde yeniden Çekmeköy Ordulular Dernek başkanı olarak siz değerli dostlarımızla beraber olacağız” dedi. Çekmeköy’de ikamet eden 50.000 civarındaki Ordulu hemşerimizi layık oldukları üzere en güzel şekilde temsil edeceğiz” diyen Erdem şunları kaydetti:

“Hangi siyasi görüş ve düşünceden olursa olsun tüm hemşerilerimizin yanında olacağız. 2008 yılından bugüne varlığını verimli ve etkin şekilde sürdüren, Alemdağ Stadyumu ve Çekmeköy Spor Kompleksi’nde yapmış olduğumuz büyük Ordulu buluşmalarına imza atan Çekmeköy Ordulular Derneği’mizi dün olduğu gibi, bugün ve yarın da sahalarda daha aktif olarak göreceksiniz. Derneğimize bu güne kadar destek veren değerli hemşerilerime, derneğimizin kurucu başkanı Yücel Yalçınkaya’ya, dönem başkanlarımız Metin Çoban, İsmet Atik ve bu zamana kadar maddi manevi desteklerini esirgemeyen kıymetli abilerim ve kardeşlerime teşekkür ederim.”

 

Reklamı Geç