Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY SATRANÇ TURNUVASI’NDA KIYASIYA MÜCADELE…

Çekmeköy’de düzenlenen okullar arası

Çekmeköy’de düzenlenen okullar arası Satranç Turnuvası’nda kıyasıya mücadele yaşandı. İlk, orta ve lise öğrencilerinin katıldığı turnuvanın final maçları sonrası dereceye giren yarışmacılara madalya ve kupalarını Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, İlçe Spor Müdürü Damla Doğru Yalçın, Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mücahit Kılıç ve protokol üyeleri takdim etti.

Çekmeköy Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Çekmeköy Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen, Okullar Arası Satranç Turnuvası’nda iki gün boyunca kıyasıya mücadele eden öğrenciler arasında dereceye giren yarışmacılar belli oldu. Alemdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvayı; Türkiye Satranç Federasyonu’ndan profesyonel hakemler yönetti.

Turnuvanın ikinci gün yapılan final maçları sonrası; Minikler A, Minikler B, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde dereceye giren yarışmacılara, Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar ve İlçe Spor Müdürü Damla Doğru Yalçın, Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mücahit Kılıç ve protokol üyeleri düzenlenen törenle kupa ve madalyalarını takdim etti. Katılımcı konukları selamlayan Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, belediye olarak ilçedeki okullar ve öğrenciler başta olmak üzere spora ve sporcuya önem veren bir hizmet politikası ile hareket ettiklerini kaydetti.

Reklamı Geç