Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY, SATRANÇTA ÖRNEK BİR ORGANİZASYONA EVSAHİPLİĞİ YAPTI..

Çekmeköy, Türkiye Satranç Federasyonu

Çekmeköy, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Inventist Academy Hotel’de düzenlenen İstanbul okul sporları birinci bölge minikler satranç turnuvasına ev sahipliği yaptı. Muhteşem organizasyonda miniklerin coşku ve heyecanları görülmeye değerdi..

İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan 145 okul takımı ve 700 öğrencinin katıldığı İstanbul Okul Sporları Birinci Bölge Minikler Satranç Turnuvası’nda kıyasıya mücadele ve heyecan vardı. Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Inventist Academy Hotel’de Çekmeköy Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen turnuva iki gün sürdü. Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde bulunan İnventist Akademi’de düzenlenen turnuvanın açılış programına; Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Gençlik ve Spor İlçe Müdür Damla Doğruyalçın katıldı.

Turnuvada ilk dörde giren takımlara kupa ve madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar ve  İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Damla Doğruyalçın ‘dan teslim aldılar. Turnuvada dereceye giren öğrenciler ve takımlar, 1-2 Haziran tarihinde düzenlenecek İstanbul Okul Sporları Finaline katılmaya hak kazandı.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Gençler olarak satranç oynayarak büyüyün. Geleceğinize emin adımlarla ilerlerken satranç,  zihin ve zeka açısından sizin gelişiminizde en iyi oyunlardan birisi. Bugün bu salonda yarışan tüm gençlerimizi özgüvenleri için tebrik ediyorum. İnanın bu zeka oyunun kaybedeni olmuyor her hamleniz sizlere bir şeyler katıp, yeni şeyler öğretiyor. Sizlere başarılarla dolu bir ömür diliyorum” dedi.

Reklamı Geç