Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY STK’LARI ÇEKMÜDER ÖNCÜLÜĞÜNDE MEHMETÇİĞİMİZE DESTEK OLDU..

Ülke ve milletçe teröre

Ülke ve milletçe teröre karşı topyekun birlik olduğumuz şu günlerde başlayan Afrin’deki Zeytindalı operasyonu ve operasyonu yürüten Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek amaçlı örnek bir girişimde bulunan Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER öncülüğündeki Çekmeköy’ün tüm sivil toplum kuruluşları, askere moral ziyaretinde bulunarak basın açıklaması gerçekleştirdi.

Çekmeköy’de faaliyet gösteren yöresel ve mesleki tüm sivil toplum kuruluşları Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER öncülüğünde Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gerçekleştirdiği Afrin’deki Zeytindalı operasyonuna destek amacıyla anlamlı bir girişimde bulundu. İlçe Garnizon Komutanlığı’nı ziyaret ederek İl Jandarma Komutan Yardımcısı ve Garnizon Komutanı Albay Cemil Özdemir ve silah arkadaşlarına destek açıklaması yapan onlarca STK başkanı teröre karşı dik bir duruş sergilediler.

Ordulular, Erzurumlular, Samsunlular, Rizeliler, Kars-Ardahan ve Iğdırlılar, Sivaslılar ve Trabzonlular gibi Çekmeköy’deki tüm yöresel dernek başkanları ile SANİAD, ÇEKSEM, ÇESADER, Nakliyeciler, Spor Kulüpleri ve muhtarların katılımıyla destek verdiği TSK ziyaretinde konuşan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, “Doğuştan asker olan bir milletin evlatları olarak her zaman devletimizin ve askerimizin yanında ve emrindeyiz” dedi.

Garnizon Komutanı Albay Özdemir de anlamlı ziyaretten dolayı STK temsilcilerine teşekkür etti ve “Bizler milleti için var olan bir ordunun mensupları olarak sonsuza dek bu ülkeye ve topraklarına sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret sonrası Çekmeköy’deki STK temsilcileri adına basın açıklaması yapan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, şunları söyledi: “Türkiye sınır güvenliğini sağlamak, hem kendisi hem de bölge ülkeleri için tehdit oluşturan unsurları ortadan kaldırmak için hain terör örgütü koridorunu ortadan kaldırmak amacıyla bu adımı atmıştır. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekâtı’nın, uluslararası hukuk normları ve ulusların meşru müdafaa hakları çerçevesinde yürütülen bir operasyon olduğu gerçeğini tüm dünya kamuoyunun dikkatine bir kez daha sunmak isteriz.

Bu bölgede yaşayanlar bizim komşularımızdır, kardeşlerimizdir. Aynı medeniyetin, kültürün, inancın mensupları olan bizler arasındaki kardeşlik ve komşuluk hukukunu kimse yok edemeyecektir. 3 büyük siyasi partimize de tıpkı 15 Temmuz sonrası gösterdikleri birlik ve beraberlik için ayrıca teşekkür ediyoruz. Teröre karşı ortak dik duruş sergilemeye devam edeceğiz. Bölgemizin sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız. Tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz. Allah Mehmetçiğimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın.

Reklamı Geç