Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY TERÖRE KARŞI TEK YÜREK..

Çekmeköy’de kaymakamlık ve belediye

Çekmeköy’de kaymakamlık ve belediye tarafından şehitler anısına düzenlenen mevlid programı sonrası siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

cekmtrr1Ülkemizde son günlerde ardı ardına gelen şehit haberleri üzerine Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi, şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okuttu. Programa Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın yanı sıra Ak Parti ve CHP gibi siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

cekmtrr3Basın açıklamasında Çekmeköy’ün duyarlı bir ilçe olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “İstanbul’un bu konuyla ilgili örnek ilçelerinden bir tanesi olduk. Çekmeköy birlik ve beraberlik adına örnek bir ilçedir. Bu örnek ilçeye yakışan bir şekilde birlik ve beraberliğimiz beraberce yaşadık. Ben buradan bütün Çekmeköy halkına birlik ve beraberlikte göstermiş oldukları gayret ve samimiyetten dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

cekmtrr2CHP adına konuşan meclis üyesi Kenan Yıldırım da ülke olarak hassas bir süreçten geçildiğine işaret etti ve bu sürecin birliktelik sayesinde aşılabileceğini söyledi. Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı da terör ve şiddetin her türlüsünü lanetlediklerini ifade etti. Birlik vurgusu yapan Başkan Kırıcı, huzurlu bir yaşam için barış ve kardeşliğin önemine işaret etti.

cekmtrr5Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ise “Biz burada siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları olarak güzel bir birlik ve beraberlik örneği sergiledik” dedi.

 

Reklamı Geç