Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY TRABZONLULAR DERNEĞİ YENİ YERİNDE..

Geçtiğimiz yıllarda yaşanan malum

Geçtiğimiz yıllarda yaşanan malum pandemi sürecinin ardından yeni döneme yeni merkezinde start veren Çekmeköy Trabzonlular Derneği’nin açılış programı her kesimden herkesi buluşturdu. Açılışa katılan herkese teşekkür eden Dernek Başkanı Adem Soylu, yeni yerlerindeki yeni dönemde daha aktif, daha faal ve daha hareketli bir süreç yöneteceklerini söyledi.

Çekmeköy Trabzonlular Derneği, yeni döneme yeni yerinde start verdi. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan malum pandemi sürecinde Taşdelen’de faaliyet gösteren derneğin yeni merkezi artık Çavuşbaşı Caddesi Mimar Sinan Mahallesi’nde. Yeni dernek merkezinin açılışı ilçedeki tüm siyasi kesimleri biraraya getirdi. Tüm renkleriyle Trabzon kültürünün tanıtıldığı açılış programında kısa süreli Trabzon tanıtım belgeseli de konuklar tarafından ilgiyle izlendi. Yöre sanatçılarının mini konserler verdiği programda Karadeniz ezgileriyle coşan hemşeriler bolca horon tepti.

Açılış töreninde kısa bir selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı Adem Soylu, dernek olarak kısa bir süre önce kurulmuş olmalarına ve araya pandemi süreci girmesine rağmen hemşerilerin birlik ve beraberliği yolunda önemli mesafe kaydettiklerini ifade etti. Derneğin Kurucu Başkanı Erdal Albayrak ve sonrasında başkanlık yapan Hasan Keleş’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Adem Soylu, yeni dernek merkezindeki yeni dönemde daha aktif, daha faal ve daha hareketli bir süreç yöneteceklerini kaydetti.

Yeni dernek merkezinin başta Trabzonlu hemşeriler olmak üzere, tüm Çekmeköy’e hayırlı olmasını dileyen Başkan Ahmet Poyraz, “Bu çatı altında vatana ve millete hayırlı hizmetler gerçekleştireceğinize olan inancımla sizleri kutluyor başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik de yaptığı konuşmada; cana yakın renkli kişilikleri, vatansever ve çalışkan yönleri ile tanıdığı Trabzonlu hemşerilerin arasında olmaktan onur duyduğunu kaydetti. Çekmeköy Trabzonlular Derneği yeni yerinin hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Çelik, “Bugüne kadar görev almış ternek yöneticilerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

Kaymakam Resul Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, DEVA Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Abdülkadir Kacemer ve Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, CHP’nin geçtiğimiz dönem belediye başkan adayları Seyfettin Yıldırım ve Hüsiyen Sipahi, Ak Parti Çekmeköy Meclis Üyeleri Fatih Sırmacı, Şahmettin Yüksel, Nuh Kurt ve Keziban Aşık, CHP Meclis Üyeleri Murat Cirav, Kamil Özkanca ve Şükrü Bakar gibi isimlerin katıldığı açılış törenine Erzurumlular Derneği Başkanı Niyazi Taştan, Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği Başkanı Soner Çiçekli, Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Rıfat Karakaya da katılımları ile destek verdi.

Açılışa ayrıca Dernek Başkanı Adem Soylu’nun aynı zamanda Güngören Mahalle Muhtarı olması hasebiyle Tüm İstanbul Muhtarları Federasyonu Başkanı Selami Aykut, Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman, Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya, Nişantepe Muhtarı Yakup Baydar, Çatalmeşe Muhtarı Ömer Lütfü Gürsoy ve Çamlık Muhtarı Metin Çoban da katılımları ile destek veren isimler arasındaydı.

Konukların hep birlikte açılış kurdelesini kestiği dernek merkezi gün boyu Trabzonlu hemşerilerin akınına uğradı.

Reklamı Geç