Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY TRABZONLULAR DERNEĞİ’NDE İFTAR BULUŞMASI..

Üyelerini ve yöneticilerini iftar

Üyelerini ve yöneticilerini iftar davetinde buluşturan Çekmeköy Trabzonlular Derneği, Ramazan bereketini paylaştı. Dernek üyelerinden Çekmeköy Müftüsü Muhammed Suiçmez, Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Murat Cirav, Çatalmeşe Muhtarı Ömer Lütfü Gürsoy ve çok sayıda hemşerinin katılım gösterdiği davette hemşerilerini selamlayan Başkan Adem Soylu, “Birlik, beraberlik ve dayanışmamızı bu çatı altında daha da güçlendireceğiz” dedi.

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Trabzonlular Derneği, hafta sonu verdiği iftar davetinde birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Çok sayıda dernek üyesi ve yöneticisinin katıldığı iftar sofrasında hep birlikte yapılan duaların ardından oruçlar açıldı.

Katılımcı konukları selamlayan dernek genel sekreteri Burhan Damaoğlu, “Her zaman siz hemşerilerimizin emrinde olan dernek merkezimiz, etkinlik ve faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Derneğimize daha fazla sahip çıkarak dayanışmamızı güçlendirelim. Bu akşam da mübarek Ramazan ayının bereketini birlikte paylaştık. Katılımlarınızla bizleri onurlandırdınız. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Dernek Başkanı Adem Soylu da yaptığı selamlama konuşmasında Çekmeköy Trabzonlular Derneği olarak hemşeri dayanışmasına önem veren çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Dernek merkezinin herkese açık olduğunu ve tüm üyelerin ihtiyacına cevap verecek kapasitede olduğunu kaydeden Başkan Soylu, “Bu dernek sizlerin kendi evi. Burayı hiçbir zaman yalnız bırakmayın. Bu çatı altında dostluk, dayanışma ve paylaşma duygularımızı daha geliştirip, pekiştirmeye devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

İftar programı daha sonra hemşeriler arası sohbet havasında devam etti.

Reklamı Geç