Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY ZABITASI VE GÜVENLİK PERSONELİNDEN ANLAMLI DESTEK..

Yediden yetmişe toplumun her

Yediden yetmişe toplumun her kesimi ve bütün dünya milletleri Kahramanmaraş depremi için seferber olmuş durumda. Yardımlar ve her biri birbirinden anlamlı kampanyalar yüce Türk milletinin büyüklüğünü ve dayanışma ruhunu tekrar takrar gözler önüne seriyor. Anlamlı desteklerden biri de Çekmeköy Belediyesi Zabıtası ve güvenlik personelinden geldi. Depremzedeler için örnek bir davranışta bulunarak kendi aralarında yardım toplayan Çekmeköy Belediyesi Zabıtası ve güvenlik personeli deprem bölgesine kurulan konteyner kent kentin 2 konteynırını karşıladı.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin anlamlı bir açıklama yapan Çekmeköy Belediyesi Zabıta Müdürü Ömer İslam, “Acının resmini çizebilir misin deseler Kahramanmaraş depremindeki insanlarımızın çaresizliğini gösterirdim” diyerek şunları ekledi: “Ülkemizin bir köşesinde yaşanan bu felaketin yaralarını bir nebze olsun sarabilmek için milletçe seferber olduk. Çekmeköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve güvenlik personeli olarak gerekirse evimize bir ekmek az götürüp, depremzede kardeşlerimize yardımcı olmak için kendi aramızda yardım topladık. Deprem bölgesinde kurulacak konteyner kentin 2 adet konteynerini de zabıta ve güvenlik personeli olarak bizler karşılamış olduk.

Zor zamanda kardeşliğin, dostluğun, birlik olmanın değerini, önemini bir kez daha gösteren bütün mesai arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Var olasınız. Ailenizle, dostlarınızla ve sevdiklerinizle her daim mutlu ve güvende olasınız. Bu süreçte Çekmeköy halkı akın akın yardımlarını belediyemize getirdi, her gün tırlar dolusu malzeme göndermeye devam ediyoruz. Bütün Çekmeköylülere minnettarız. Ve elbette bu yardımların koordine edilip yerine ulaşmasında bizleri yönlendiren, deprem bölgesinde ve ilçemizde gece gündüz çalışan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Poyraz ve Kaymakamımız Sayın Resul Çelik Beyefendiye teşekkür ederiz.”

Reklamı Geç