Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE 7’DEN 70’E HER YERDE CUMHURİYET COŞKUSU..

Ulu önder Gazi Mustafa

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı yurdun dört bir yanında coşku dolu programlarla kutlandı. Kadını kollarından gençlik kollarına, ana kademeden mahalle birimlerine tüm kadrolarıyla sahada olan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı da bir dizi etkinlik programı ile Cumhuriyet’in 100. yılı heyecanını yaşadı ve yaşattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Örgütü, Cumhuriyeti’mizin 100. kuruluş yıldönümü vesilesiyle coşku dolu programlara imza attı. Sabah Taşdelen Atatürk anıtına çelenk koyarak 100. yıl kutlamalarını başlatan ilçe başkanlığı, daha sonra kentin farklı yerlerinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Partililerin ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği Atatürk anıtı önünde partisinin basın açıklama metnini okuyan İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük mirası Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalacağını ve aziz Türk milletinin sonsuza dek Cumhuriyet’e sahip çıkarak, yücelteceğini kaydetti. Başkan Tutan, “Nice yüzyıllarımız Cumhuriyet dolsun” dedi.

İlçe binası önü başta olmak üzere Çekmeköy’ün farklı bölgelerinde bayrak ve Atatürk posteri asan CHP örgütü, 4 ayrı bölgede vatandaşlara binlerce Atatürk rozeti hediye etti. İlçe yöneticileri ile birlikte Atatürk rozetlerini vatandaşlara takdim eden İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, Çekmeköy’lülerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Kutlamalar kapsamında bir de araç konvoyu gerçekleştiren ilçe başkanlığı, binlerce aracın katıldığı renkli bir araç kortejine ev sahipliği yaptı. Aracını kapan partililer ve Çekmeköylüler ilçe başkanlığı önünde buluştu ve daha sonra Alemdağ’dan Ömerli’ye merkez mahallesinden Taşdelen’e büyük bir gösteri geçişi yaptı.

Reklamı Geç