Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çekmeköy’de Anneler Günü’ne özel en anlamlı kutlama..

Her yıl Mayıs ayı

Her yıl Mayıs ayı ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü, bu yıl da çeşitli etkinlik ve programlarla kutlandı. Anneler Günü’nün Çekmeköy’deki en anlamlı kutlama programı ise her zamanki gibi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği’nde gerçekleşti.

Verdiği 8 oyuncuyla Türk milli takımımızın da omurgasını oluşturan ülkemizin en başarılı spor kulübü Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, Anneler Günü’nde çok özel ve çok anlamlı bir buluşmaya evsahipliği yaptı. İşitme engelli sporcu gençler ve aileleri, Anneler Günü kutlaması için dernek merkezinde düzenlenen kahvaltı programında biraraya geldi.

Kaymakam Resul Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Bozkurt, Ali Abbas Coşkun, Abdülkadir Kacemer, Fatih Sırmacı ve Zabit İspir, Muhtarlar Engin Çelik, Orkun Karakaya, Erkan Akyılmaz, Hüseyin Cansız, Hakan Eren ve Mehmet Sarıdağ ile dernek yöneticileri de bu anlamlı günde işitme engelli sporcu gençler ve ailelerini yalnız bırakmadı.

Programa katılan tüm konuklara teşekkür eden Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir, anneler günü vesilesiyle engelliler haftası olmasına da dikkat çekerek; “Böylesine anlamlı bir zamanda söylenecek çok fazla kelime bulamıyorum. Tüm annelerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Varlıklarıyla her zaman yanımızda olup bizlere destek sunan sayın kaymakamımıza, yerel yöneticilerimize, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Spor kulübü olarak bayanlar voleybolda Türkiye şampiyonu olduklarını kaydeden Başkan Aydemir, “Bu başarı tüm Çekmeköy’ündür. Önümüzdeki dönemlerde de başarılarımızı sürdürmek istiyoruz. Şu anda milli takım kampında Japonya’ya gitmek üzere hazırlanan 8 sporcumuz Adana’da. İnşallah onlar da Japonya’dan bir olimpiyat şampiyonluğu getirirler. Biz bu mücadelemizi kurumlarımızın ve sponsorlarımızın destekleriyle yürütüyoruz. Yanımızda olmaya devam edin” şeklinde konuştu.

Programda daha sonra sırasıyla muhtarlar adına Engin Çelik, meclis üyeleri adına Zabit İspir, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı birer konuşma yaparak engelliler haftası ve anneler gününü kutladılar.

Kaymakam Resul Çelik de yaptığı konuşmada, şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin gününü kutladı. “Söz konusu engelliler olunca zaman dahil her şey duruyor” diyen Kaymakam Çelik, “Engelli bireylerimizin günlük hayatta karşılaştıkları bazı engellerin aslında hiç de engel olmadığını önümüzde duran şampiyonluk kupası gösteriyor. Demek ki engeller sadece beyinlerde ve istenirse tüm bunların üstesinden bu gibi başarılarla gelinebiliyor. Yeter ki bizler hepimiz kenetlenelim. Bu gençlerimiz daha nice başarılara imza atıp böyle güzel hediyeler bizlere getirecektir. Bu başarılar bizler için de ilham kaynağıdır. İşitme engelliler spor kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklamı Geç