Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE CHPLİLERE SESLENEN KILIÇ; “KARDEŞ İLÇEMİZİN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Katıldığı CHP Çekmeköy İlçe

Katıldığı CHP Çekmeköy İlçe Örgütü toplantısında yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, başarıya giden yolla ilgili önemli ipuçları vererek adeta bir reçete yazdı. CHP’li Maltepe Belediyesi’nin kardeş ilçesi olan Çekmeköy’ün geçmişte kıl payı farkla kaybedildiğini hatırlatan Başkan Kılıç, “En başta kendinize inanın. Maltepe’de yalnız başına yola çıkıp 150 bin oy alarak Ak Parti’yi büyük farkla mağlup etmiş bir belediye başkanı olarak her türlü yanınızda olacağıma söz veriyorum” dedi. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş da; “Çekmeköy’de öyle çalışmalar yapıyoruz ki ilçede 8 yıldır iktidar olan Ak Parti, son bir yılda sahaya inmeye başladı” dedi.

chp cekmeköy maltepe ali kılıç 12CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş’ın, Gençlik Kolu Başkanı Alkan Çağlar ve Kadın Kolu Başkanı Sema Alkan ile birlikte partilileri selamladığı örgüt toplantısına; il yöneticileri Gamze Öztürk, Atagün Duygulu, Ali Rıza Yıldırım, Milletvekili Adayları Cem Haydar Bektaş ve Kazım İvgen, Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, geçen dönem Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, geçen dönem İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Necla Kirman, ilçe yöneticileri Hüseyin Turgut, İlhan Bayram, Sami Yayla, Cahit Barutçu, İsmail Karakuş, Kemal Cebir, Gülüzar Övelek, meclis üyeleri Gülali Alagöz, Yusuf Polat ve Kenan Yıldırım gibi pek çok isim katıldı.

chp cekmeköy maltepe ali kılıç 9CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nün son bir yılda yapmış olduğu çalışmaların sinevizyon gösterimi ile anlatıldığı toplantıda son günlere damgasını vuran Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun seslendirdiği yeni anayasa çalışmalarına ilişkin video büyük alkış aldı. Belediye Başkanı Ali Kılıç’tan önce partililere hitap eden İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Çekmeköy’de yediden yetmişe toplumun her kesimiyle sürekli içiçe olduklarını ifade etti. Gençlik kolundan kadın kollarına partinin tüm birimleriyle sahada olduklarını kaydeden Kızıldaş, önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek; “8 yıldır Çekmeköy’de iktidar olan Ak Parti’li idareciler, bizi iyi izliyor olmalılar ki son bir yılda milletin cenazesine ve düğününe katılmaya başladılar” şeklinde konuştu.

chp cekmeköy maltepe ali kılıç 7Belediye Başkanı Ali Kılıç da, Maltepe’de belediye başkanı olmadan önce partisinin her kademesinde çok önemli görevler aldığını ve başarıya giden yolda her zaman parti içi sevgi ve saygıya önem gösterdiğini ifade etti. “90 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi çınarının gölgesinde bu makam ve mevkilere geliyorsak genel başkanımı temsilen ilçe başkanımın önünde her zaman düğmemi ilikler ve ayağa kalkarak saygımı gösteririm” diyen Başkan Kılıç, “Aynı durum kardeş ilçelerimizin başkanları için de geçerlidir ve sizlerin de yarın çıkacağınız bu yolda aynı sevgi ve saygı çerçevesinde birbirinizi yüceltmenizi dilerim” dedi.

chp cekmeköy maltepe ali kılıç 11Maltepe’de yalnız bir adam olarak yola çıkıp 150 bin oy alarak Ak Parti’ye farklı mağlubiyet yaşattığını kaydeden Başkan Ali Kılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ben partimin en alt kademesinden en üst kademesine genel başkan danışmanlığına kadar her görevinde bulundum. Yurt dışı ve özellikle Avrupa’da sosyalist ve sosyal demokrat düşüncenin unutulmaz liderlerinden Federal Almanya Eski Başbakanı Willy Brandt’ın Genel Başkanlığı döneminde Alman Sosyal Demokrat Partisi’nin Gençlik Kolları’nda başlayan siyasal yaşamımı, “Ne ezilen ne ezen, insanca hakça bir düzen” ilkesinin ülkesinde egemen olması için Türkiye’ye taşıdım.

chp cekmeköy maltepe ali kılıç 6Cumhuriyet Halk Partisi’nde 1. Bölge Milletvekili Adayı, Parti Meclisi Üyesi, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanlığı görevlerini yaptım ve Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörlüğü görevini sürdürdüm. 2014 yerel seçimlerinde Maltepe Belediye Başkanı seçildim. Maltepe benim için bir labaratuvar oluyor ve burada CHP’li yerel yönetimlerin bir örneğini sergiliyoruz. Göreve gelir gelmez insan odaklı sosyal demokrat belediyeciliği hayata geçirecek bir kadro ile halkın taleplerini çözen, toplumsal sorunlara duyarlı, halktan kopuk değil, halk için hizmet anlayışını benimseyen bir anlayışla ekiplerimle beraber Maltepe’yi yönetmeye başladım.

chp cekmeköy maltepe ali kılıç 3‘Dayatan değil danışan belediyecilik’ ile ‘Daima sevgi kazanacak’ bakış açısı ve 7 gün 24 saat halkla iç içe olan bir yönetim anlayışıyla 2 yılı aşan çalışmalarımız kapsamında, seçim bildirgemizde belirlediğimiz 19 sorununun çözümüne odaklandık. Bu anlamda ilk olarak katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla halk toplantıları, dernek ve siyasi parti buluşmaları düzenledik. Ayrıca sık sık muhtarlarımızla bir araya gelerek mahallelerimizin önemli sorunlarını tespit ederek çözüme kavuşturduk. Her gece saat 3’te, 5’te evimden çıkıp taksi duraklarına gidiyorum, ekmek fırınlarını, çorbacıları ve pastaneleri denetliyorum.

chp cekmeköy maltepe ali kılıç 5Eksik gramajlı ekmekleri satın alıp belediye personelime dağıtıyorum. Çorbacıya arka kapıdan girip, vatandaşın masasına giden çorbayla beraber insanların karşısına çıkıyorum. Amacım esnafa ceza kesmek değil uyarmak ve düzeni sağlamak. Bunu şunun için anlatıyorum; CHP’li yerel yönetimler halk için hakça düzen peşinde koşar. Bakın genel seçimde asgari ücretin 1.500 lira olmasını vaat etmiştik ve şimdi CHP’li hiçbir belediyede asgari ücret 1.500 liranın altında değildir ve bizim belediyemizde 2.000 liranın altında maaş alan personeli bulunmamaktadır. Yine sigortasız kimse kalmayacak vaadimizi de yerine getirmek için ilçe gençlik kollarımızdan kurduğumuz bir ekip ilçeyi kapı kapı tarayıp anketler oluşturuyor ve bu çalışmalar neticesinde sigortasız ve geliri olmayan her ailenin ev hanımına 600 lira maaş vermenin çalışmalarını yapıyoruz.

chp cekmeköy maltepe ali kılıç 1Tüm bunlara rağmen elbette yüzde yüz mutlu edemediğimiz kesimler de oluyor ki bunların başında zaman zaman kendi parti örgütümüz de geliyor. Hakkımızda ileri geri konuşan da oluyor, atıp tutan da. Ali Kılıç Alman ajanıdır diyen de var, yok efendim iki tane polis öldürmüş diyen de. Vatandaş konuşacak, eleştirecek yerine göre kızacak hatta daha da ileri gidecek ve siz bir belediye başkanı olarak temsil ettiğiniz halk iradesi ve partinizin ağırlığını koruyacaksınız. Bakın 45 günlük bebeği olan ve gecenin bir yarısında evine girdiğinde çocuğunu görmeden yatan bir babayım ben aynı zamanda. Eşim doğum yaparken ben parti toplantısında kürsüde vatandaşıma hesap veriyordum. İlçe başkanım telefonla bana işaret yapıyordu anlamadım konuşmam bitince baktım mesajda gözün aydın baba oldun diyordu.”

chp cekmeköy maltepe ali kılıç 2CHP Çekmeköy ilçe örgütüne seslenen Başkan Ali Kılıç, “Yarın sizler de bu yola çıkacaksınız. Belki aday da olacaksınız. Her şeyden önce şunu unutmayın liderleri yaratan sizlersiniz. Onun için birbirinize her zaman önem verin, değer verin. Çekmeköy’ü kıl payı farkla kaçırdınız ve bu ilçeyi yeniden kazanmak için her şeyden önce kendinize gücenin ve inanın. İnsanlara dokunun ve elini sıkarken gözlerinin içine bakarak orada adeta eriyin” dedi. Partililerin sorularını da yanıtlayan Ali Kılıç, saha faliyetleri ve referandum sürecinde yapılması gereken çalışmalar noktasında da sürekli istişare halinde olacaklarını kaydetti. Toplantı sonunda Başkan Hüseyin Kızıldaş ve ilçe yöneticileri Başkan Alı Kılıç’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

chp cekmeköy maltepe ali kılıç 8

chp cekmeköy maltepe ali kılıç 11

chp cekmeköy maltepe ali kılıç 4

Reklamı Geç