Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE EN ANLAMLI MUHTARLAR GÜNÜ BULUŞMASI..

Geçtiğimiz hafta kutlanan 19

Geçtiğimiz hafta kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle 21 mahalle muhtarı onuruna anlamlı bir davet veren Çekmeköy kamuoyunun önde gelen isimlerinden Anadolu Sanayici ve Birleştirici İşdünyası Derneği ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, “Demokrasinin temel taşı muhtarlarımız ile beraber yol yürümek bize onur verir. Sonuçta bu Çekmeköy bizim, hepimizin” dedi.

21 mahalle muhtarı onuruna bir davet vererek 21 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Çekmeköy kamuoyunun önde gelen isimlerinden Anadolu Sanayici ve Birleştirici İşdünyası Derneği ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, yerel gündeme ilişkin istişare ve değerlendirmelerde bulundu. ASİAD olarak geçtiğimiz günlerde düzenledikleri programa katılımlarıyla destek vermelerinden dolayı muhtarlara ayrıca teşekkür eden Yalçınkaya, “Sonuçta bu şehir bizim, hepimizin. Birlikte yaşadığımız bu şehirde demokrasinin temel taşı siz muhtarlarımızla beraber yol yürümekten onur duyuyoruz” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin ve mahalle muhtarlarının katıldığı yemekte Çekmeköy konuşuldu. Muhtarları her zaman anan ve hatırlayan ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya’ya teşekkür eden Muhtar Girgin, “Yücel başkan her zaman aramızda, yanımızda ve bizimle beraber. Kendisi yabancı değil, içimizden biri. Kendisi ile bu şehrin her türlü derdini, sorununu çok rahat şekilde konuşup istişare edebiliriz. Bu akşam da çok anlamlı bir davetle bizleri bu sofrada biraraya getirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Bu akşam Çekmeköy’ün kıymetli muhtarlarıyla biraraya gelmekten onur duydum” diyen Yücel Yalçınkaya; “Hepiniz bu şehre hizmet eden birbirinden değerli yol arkadaşlarımızsınız. Demokrasinin temel taşı muhtarlarımız yerel yönetimlerin en önemli yapıları. Pandemi süreci gibi en zor ve en sıkıntılı günlerde sizlerin emek ve mücadelesine hepimiz şahit olduk. Allah hepinizden razı olsun. Atama değil kendi iradeleri ile seçilen muhtarlarımızın daha donanımlı daha işlevsel ve haklarının daha elverişli olması için elbette bizler de üzerimize düşeni her zaman yapmaya çalıştık. Çekmeköy iş dünyası olarak hep birlikte milletimizle kaynaşarak istişare halinde bugünlere geldik” dedi.

Yalçınkaya, şunları kaydetti: “Şimdi de önümüzde bir yerel seçim süreci var. Bu şehri yöneten esnafından işadamına, STK’sından siz muhtarlarımıza ve tüm yerel yöneticilerimize kadar hepimiz biriz, beraberiz. Çekmeköy’ü yönetirken istişare, diyalog ve güçlü iletişim tercihini kullanacağız. Çekmeköy’ün gelişmesi, ilerlemesi ve halkının daha iyi hizmet alması için meclis üyeliği gibi bir çok görevlerde bulundum. Önümüzdeki süreçte de toplumun başta siz muhtarlarımız olmak üzere hepimizden talep ve beklentileri var. Farklı fikirlerin bir zenginlik olduğu bilinciyle hareket ederek bu talep ve beklentileri değerlendireceğiz ve kararları hep birlikte vereceğiz. Her bir muhtar arkadaşımızın bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var. Sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Dediğimiz gibi Çekmeköy bizim, hepimizin bu da bizim sloganımız olsun.” Muhtarlar da söz alarak anlamlı davetten dolayı teşekkür ettiler ve Çekmeköy’ün birlik ve beraberliğine ilişkin fikir ve düşüncelerini dile getirdiler.

Reklamı Geç