Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE ESNAF-MUHTAR DAYANIŞMASI BÜYÜYOR..

Gerçekleştirdiği birbirinden başarılı sosyal

Gerçekleştirdiği birbirinden başarılı sosyal sorumluluk projeleri ile yardımlaşma ve dayanışmayı her geçen gün daha da büyüten Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, “Büyük ailem” dediği gönül dostları esnafla kahvaltıda biraraya gelerek teşekkürlerini iletti. “Sizlerin destek ve katkılarıyla bugün 15-20 civarında öğrencimize burs bile veriliyor” diyen Muhtar Çelik, “Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, göreve geldiği günden bugüne mahallesinde uyguladığı sosyal sorumluluk projeleri ve dayanışmalarda kendisine her zaman destek ve katkıda bulunan esnaf ailesine teşekkür kahvaltısında buluştu. Fırıncısından pastanesine, kuaföründen bakkalına mahalle esnafının yoğun katılım gösterdiği programda kısa bir selamlama ve teşekkür konuşması yapan Muhtar Engin Çelik, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Muhtar Çelik şunları kaydetti: “Yaşamakta olduğumuz şu zorlu süreçlerde bizlere çok büyük destekler verdiniz. Her zaman yanımızda durarak gücümüze güç kattınız. Sizleri bir esnaf olarak görmenin ötesinde büyük bir aile olarak görüyorum. Bugün emlakçısından ekmek fırınına, kuaföründen peynircisine ve işadamına kadar Sultançiftliği esnafı olarak biraraya geldik. Bu kahvaltı programı ile sizlere teşekkür etmek istedim. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

“Kazandığınız her kuruşla ihtiyaç sahibi ailelerimize destek oldunuz” diye devam eden Muhtar Engin Çelik; “Beni de bu ailede bir parçanız olarak gördünüz. Hangi gün kapınızı çaldıysam beni kapınızdan boş çevirmediniz. Bugün geldiğimiz noktada 15-20 civarında öğrencimize sizlerin destek ve katkılarıyla burs bile veriliyor. Bundan daha büyük bir mutluluk olamaz. Alleh hepinizden razı olsun. Sizlere kucak dolusu sevgilerimle sarılmak istiyorum. İyi ki varsınız, hepiniz sağolun, varolun” şeklinde konuştu.

Bölgenin yerel basın mensupları, tanınmış işinsanı Abdullah Gelgeç ve Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya da programa katılarak muhtar Engin Çelik’e bu mutlu gününde destek verdi.

Reklamı Geç