Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE İKTİDAR VE ANA MUHALEFET BULUŞMASI..

Çekmeköy’de CHP ilçe başkanı

Çekmeköy’de CHP ilçe başkanı seçilmesinin ardından farklı bir hava yaratan Hüseyin Kızıldaş ve ekibine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve yönetimi ile bölgemizin önde gelen işadamlarından Balparmak Sahibi Özgür Altıparmak, Şimşek İnşaat Sahibi Ekrem Şimşir ve Turancam Firması Sahibi Cengiz Turan gibi isimler de Kızıldaş ve ekibine başarılar diledi.

cekmekoy chp ak parti ziyaret 4CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na seçilen Başkan Hüseyin Kızıldaş ve ekibine tebrik ziyaretleri devam ediyor. Önceki gün ilçe kaymakamlığı ve emniyet müdürlüğüne nezaket ziyaretleri gerçekleştiren yeni başkan Kızıldaş, bugün ise iktidar Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve ekibi tarafından ziyaret edilerek tebrik edildi. Beraberinde yardımcıları ve ilçe yöneticileri ile birlikte CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, yeni başkan Hüseyin Kızıldaş’a başarılar diledi.

cekmekoy chp ak parti ziyaret 3Çekmeköy’de İktidar ve ana muhalefet ilçe yöneticilerinin buluşmasında son derece sıcak ve samimi bir sohbet havası yaşandı. Çekmeköy kamuoyunun merakla beklediği ‘Metro’ ne zaman gelecek ve Tepeüstü trafiği ne zaman-nasıl çözülecek gibi konuların da konuşulduğu ziyarette iktidar partisi ilçe başkanı Salih Kırıcı önemli açıklamalarda bulundu.

cekmekoy chp ak parti ziyaret 1Çekmeköy Metrosu’nun Madenler kısmına kadar olan bölümünün bu yıl içerisinde tahminen altıncı ay gibi hizmete açılacağını kaydeden Başkan Salih Kırıcı; “Makamlar ve mevkiler gelip geçici önemli olan yapılan hizmetlerdir. Bakın işte Çekmeköy Metrosu buna verilecek güzel bir örnektir ve kısmetse bu yıl içerisinde tahminen altıncı ay gibi Madenler kısmına kadar olan kısım hizmete açılacak ve ilçemiz ulaşım noktasında devrim gibi bir atılım yapacaktır” şeklinde konuştu.

cekmekoy chp ak parti ziyaret 2Çekmeköy ile Ümraniye arasında Tepeüstü bölgesine gidiş güzergahında günün neredeyse tamamında yaşanan trafik sorununa da değinen Başkan Kırıcı; “Evet bu bölgede önemli bir trafik problemi vardır ve hedefimiz bu bölgedeki akışkanlığı sağlamak için yeni şeritler yapmaktır. Yeni şerit yol yapmak artık eskisi gibi uzun ve zor işler değil. Bu noktaya düşünülen şerit yollar ile bölgede yaşanan sorunu çözüme kavuşturacağız inşallah” dedi.

cekmekoy chp ak parti ziyaret 5Ak Parti ilçe yöneticilerinin ziyareti öncesinde CHP İlçe Başkanı Kızıldaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan bölgemizin önde gelen isimlerinden Balparmak Sahibi Özgür Altıparmak, Şimşek İnşaat Sahibi Ekrem Şimşir ve Turancam Firması Sahibi Cengiz Turan gibi ünlü yatırımcı ve işadamları da yeni dönemde ilçe örgütüne başarı dileklerini ilettiler.

Reklamı Geç