Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ONBİNLERCE GENÇ KONSERLERLE COŞTU..

Çekmeköy Belediyesi gençler için

Çekmeköy Belediyesi gençler için ünlü sanatçılar Sinan Akçıl, Göksel, Sefo ve Motive konserleri düzenledi. İstanbul’un en genç ilçesinde on binlerce genç, sınav maratonu ve okul seçme yorgunluğunu Çekmeköy gençlik konserleri ile attı. “Hep birlikte büyük bir Türkiye’yiz” diye gençlere seslenen Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Osmanlı da bizim Mustafa Kemal Atatürk de, Sefo da bizim Tarkan da..” dedi..

Yaz aylarında YKS sınavı stresi yaşayan ve sonrasında kazandıkları üniversitelere yerleşen gençler ile liseye başlayan gençlerin eğitim öğretim dönemi öncesinde motivasyonu üst seviyeye çıkarmak için Çekmeköy’de düzenlenen açık hava konserlerine binlerce genç ve aileleri katıldı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde düzenlenen konserlerde; pop müziğin sevilen isimleri Sinan Akçıl ve Göksel, hayran kitlesinin büyük çoğunluğu gençlerin oluşturduğu Rapciler Sefo ve Motive sahne aldı.

Başkan Poyraz: “Osmanlı da bizim Mustafa Kemal Atatürk de..”

Çekmeköylü gençler adına sanatçılara çiçek takdim eden Başkan Ahmet Poyraz, gençlere hitaben yaptığı konuşmasında; “Birileri zannediyor ki sadece kendileri konser veriyor. Ama Çekmeköy’deki konserin bir farkı var. Biz diyoruz ki; Osmanlı da bizim Mustafa Kemal Atatürk de.. İşte farkımız bu. Sefo da bizim Tarkan da bizim. Biz bu ülkede yaşayan Lazıyla, Kürdüyle, Çerkeziyle, Alevisi, Sunnisiyle hep beraber kardeşiz. Hep birlikte büyük bir Türkiye’yiz” dedi.

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl; “Stres atmak için birebir doğru konserler. Çekmeköy halkı bugün enerjisini atacak inşallah. Çok sevdiğim bir ilçe Çekmeköy ve çok büyük bir başkanları var. İnanın bana bence çok doğru yerdeler ve Çekmeköy benim İstanbul’da en sevdiği ilçelerin başında geliyor diyebilirim” dedi.

Reklamı Geç