Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çekmeköy’de Orhan Çerkez’le değişime çok yakınız..”

31 Mart’a geri sayım

31 Mart’a geri sayım sürerken partiler ve adaylar da son çalışmalarını yapıyor. Çekmeköy’de Orhan Çerkez’le değişime çok yakın olduklarını açıklayan belediye başkan aday adaylarından Düzgün Çorum, “Pazar günü sandığa giderken, değişime destek vermesi için ikna ettiğimiz bir komşumuzu mutlaka yanımızda götürelim ve sonrasında sandıklara sahip çıkalım” çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez’le değişime sonuna kadar inandıklarını kaydeden aday adaylarından Düzgün Çorum, gece-gündüz demeden çalıştığı alanlardan son mesajını vererek; “31 Mart Pazar akşamı Çekmeköy’de değişime hazırız” dedi.

“Pazar günü sandığa giderken, değişime destek vermesi için ikna ettiğimiz bir komşumuzu mutlaka yanımızda götürelim ve sonrasında sandıklara sahip çıkalım” çağrısında bulunan Düzgün Çorum, “Çekmeköy’de güzel günlere, umutlu yarınlara çok az kaldı. Bu güzel ilçeyi hep beraber yöneteceğiz” dedi.

Çekmeköy’ün değişimden yana tercihte bulunacağını kaydeden Düzgün Çorum, “Değişim zamanı geldi Pazar günü sandıklara sahip çıkarsak hep birlikte seçimi alıyoruz. Sözümüz söz, yaparsa Çerkez Başkan yapar. Biz geleceğiz ve Çekmeköy’ün halka dokunan tüm projelerini 5 yılda tamamlayacağız. Çekmeköy’ü herkesin gurur duyacağı bir ilçe yapacağız. Sosyal, demokrat belediyecilik anlayışını hakim kılacağız ve atılan her adımda halkın dahili olacak. Birlikte başaracağız, birlikte yöneteceğiz. Çekmeköy’ü geleceğin aydınlık yarınlarına hep birlikte taşıyacağız” şeklinde konuştu.

 

Reklamı Geç