Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çekmeköy’de rant düzenine birlikte son vereceğiz”

Yerel seçime doğru aday

Yerel seçime doğru aday adayı başvuru takvimini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlıklarında son gün de yoğunluk vardı. Çekmeköy’ün genç meclis üyesi İlhan Bayram, “Çekmeköy’de rant düzenine hep birlikte son vereceğiz” diyerek belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a belediye başkan aday adaylığı dosyasını takdim eden İlhan Bayram’ı diğer aday adayları Av. Özgür Kip, Av. Ayşen Muştu, Meclis Grup Başkanvekili Ünal Bellek, Kadın Kolu Başkanı Saadet Çertez, Gençlik Kolu Başkanı Gürkan Kılıç, ilçe yöneticileri, meclis üyesi aday adayları ve partililer yalnız bırakmayarak destek oldu. Bayram’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyen İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, tüm adaylardan istediği kim aday olursa olsun sonuna kadar arkasında durma sözünü bir kez daha istedi.

Çekmeköy’de iktidar olma yolunda hangi aday adayı aday gösterilirse sonuna kadar arkasında duracağının sözünü veren İlhan Bayram, şunları söyledi: “31 Mart seçimlerine doğru hızla yol aldığımız şu önemli günlerde, hepimizin üzerine düşen tarihi görev ve sorumluluklarımızın olduğu bilinciyle baba ocağım Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çekmeköy belediye başkan aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Partimizde gerek belediye başkanlığı gerek meclis üyeliği için talep açan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hepimizin ortak hedefi halkçı belediyecilik anlayışı için Çekmeköy’de partimizi iktidara taşımaktır.

Aktif siyasi yaşamım boyunca her zaman onurla taşıdığım Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını 31 Mart’ta Çekmeköy Belediyesi’ne hep birlikte dikmek ve sosyal, demokrat, halkçı belediyecilik anlayışını hakim kılmak için çıktığımız bu yolda en büyük gücüm sizlersiniz. Bu şehrin bütün eksiklerini, sorunlarını, ihtiyaçlarını ve tüm çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Doğasından havasına, ormanlarından kent yaşamına 15 yıldır her alanda adeta talan edilen Çekmeköy’ü kurtarma zamanı çoktan geldi, geçiyor bile.

Bugün “Yeter Artık” diye haykırıyoruz. 31 Mart Çekmeköy’de rant düzenine hep birlikte son vereceğiz. Partimizde oluşan değişimin enerjisini başarıyla taçlandırmak zorundayız. Çocuklarımızın geleceği ve aydınlık yarınlarımız için kenetlenmek mecburiyetindeyiz. 31 Mart’ta kazanacağız ve bu düzeni değiştireceğiz. Örgütümüzün ve parti yöneticilerimizin vereceği her karar başımızın üstünde olacak. Aday adaylığı süreci sonunda içimizden aday olacak arkadaşımızın arkasında sonuna kadar duracağımın sözünü şimdiden veriyorum.

Çekmeköy bizim, bizim olmalı. Çekmeköy’e sahip çıkmak için geliyoruz. Gençliğimizin vermiş olduğu enerji, komşularımızın desteği ve ortak akılla, Çekmeköy’ü yaşam vadisi haline dönüştürmek için en iyisini yapmaya geliyoruz.”

 

Reklamı Geç