Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE ŞAHİNBEY CADDESİ’NDEN MADENLERE..

AK Parti İl Başkanlığı

AK Parti İl Başkanlığı koordinesiyle 39 ilçenin tamamında saat tam 20.23’te ‘’2023’ten 2053’e Kutlu Yürüyüş” programı gerçekleştirildi. Çekmeköy’de de Şahinbey Caddesi’nden Madenler Meydanı’na coşku dolu bir sevgi yürüyüşü gerçekleştiren Ak Parti İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs sürecine ilişkin birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hulusi Şentürk, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, teşkilat mensupları ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşen Sevgi Yürüyüşü, ilçe merkezi önünden başlayıp Madenler Meydanı’ndaki seçim stantları alanında son buldu. Yürüyüş boyunca partililer ellerinde Türk bayrakları ile cadde esnafı ve Çekmeköy sakinlerini selamladılar.

Madenler Meydanı’nda kalabalık vatandaşlara hitap eden Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, “Kadın-erkek, genç-yaşlı teşkilât mensuplarımız ve komşularımızın yoğun katılımıyla Sevgi Yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet Güçlü Türkiye için 14 Mayıs’ta hep birlikte yeni bir rekorla sandıktan galip çıkacağız inşallah. Bizi biz yapan aziz milletimizin sevgisi, hoşgörüsü, samimiyeti ve yürekten dualarıdır. Dün de bu yolları beraber yürüdük, bugün de beraber yürüyoruz. Biz yürüyeceğiz, yürüdükçe büyüyeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da; “Ecdadımız Fatih’in İstanbul’u fethederken sahip olduğu inanç, kararlılık, azim, vizyon neyse, ak kadrolar olarak bizim de ülkemizi 2053 hedeflerine taşıma konusundaki duruşumuz aynı” dedi.

Reklamı Geç