Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çekmeköy’de seçim kazanmaya tam da şimdi odaklanabiliriz!..”

31 Mart’a doğru seçim

31 Mart’a doğru seçim takvimi işlerken siyasi partiler de adaylarını belirlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz 2014 ve 2019 yerel seçimlerindeki gibi Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy adayının gecikmesi, ilçe kamuoyunda sabırsızlık yaratsa da bu durumun mutlak başarı için iyi bir fırsat oluşturduğuna dikkat çeken belediye başkan aday adayı Düzgün Çorum, “Seçim kazanmaya tam da şimdi odaklanabiliriz, örgütümüzün gücünü en iyi bu gibi zamanlarda değerlendirebiliriz” dedi. Kendisinin örgüt içinden gelen birisi olduğuna işaret eden Çorum, “Şahsıma görev verilmesi halinde örgütümüzle birlikte büyük bir başarıya imza atarak tarih yazabiliriz” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Hak Partisi Çekmeköy belediye başkan adayının diğer komşu ilçelere göre biraz gecikmesi kamuoyunda oluşan beklentilerde bir nebze sabırsızlık yaratmış durumda. Gecikmenin örgüt üzerinde moral ve motivasyon düşüklüğüne neden olduğu iddialarının doğru olmadığını www.yerelgazete.com.tr ye açıklayan CHP’nin Belediye Başkan Aday Adayı Düzgün Çorum, “Ben bu örgütün içinden gelen birisiyim. Dolayısıyla örgütü çok iyi tanıyorum. Bazı özel durumlardan kaynaklanan bu tür gecikmeler örgütümüzün moral ve motivasyonunu asla düşürmez, aksine  kamçılar. 31 Mart’ta Çekmeköy’ü kazanmaya şimdi daha iyi odaklanabiliriz ve örgütümüzün gücünü en iyi bu gibi zamanlarda değerlendirebiliriz” şeklinde konuştu.

“Karanlığın en zifiri olduğu an, aydınlığa en yakın andır” diyen Düzgün Çorum; “Cumhuriyeti kuran Cumhuriyet Halk Partisi, kişilerin, zümrelerin ve bir takım grupların şahsi emellerine değil, milletin kendisine hizmet eder ve yalnızca milletin menfi hedeflerine odaklanır. Hiç kimse bu örgütün üzerinde olamaz. Kişiler değil, örgüt isterse halkın partisini iktidara taşır. Şahsıma belediye başkan adaylığı görevinin verilmesi halinde örgütümüzde oluşan bu hırsı, azmi, inancı ve kararlılığı çok kısa süre içerisinde sahaya yansıtabilir ve başarıya giden yolun taşlarını gece gündüz demeden döşeyerek hedefe ulaşabiliriz. Çekmeköy’de de örgütümüzün bu mücadeleci hırsını görüyorum, başarmak için şimdi tam zamanı diyorum” dedi.

Parti örgütüyle birlikte saha çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Düzgün Çorum, “İlçedeki çeşitli toplumsal katmanlara odaklanarak adil ve kapsayıcı bir yönetim modeli kurmayı hedefliyoruz. Böylece, toplumun her bir bireyinin kendini ifade etmesine ve katkıda bulunmasına olanak tanıyarak ilçenin genel refahını artırmayı amaçlıyoruz. Topluluğu ortak bir hedef etrafında toplamaya çalışmak güçlü bir dayanışma anlamına gelir ve bu da geleceğin temelini oluşturur. Bakış açılarını bir araya getirerek toplumsal sorunlara çözümler üretir, diyalog ve işbirliğiyle sorunlara çözüm bulmayı amaçlar isek herkesi ortak hedefler etrafında birleşmeye teşvik etmiş oluruz. Vizyonumuz toplumun genel refahını artırmak ve adaleti sağlamak üzerine odaklanmıştır” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç