Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çekmeköy’de Sivaslı hemşerilerin Cumhur İttifakı buluşması..

Yerel seçim sürecinde Ramazan’la

Yerel seçim sürecinde Ramazan’la birlikte iftar ve sahur programı buluşmaları da başladı. Çekmeköy’de iftarda buluşan Sivaslı hemşeri dernekleri ‘Cumhur İttifakı’ dedi..

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, Çekmeköy Belediye Başkanı ve 4. Dönem Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Poyraz, MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce, BBP Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Arslan, Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı Yücel Aydın, Sivaslı Meclis Üyesi Adayları Tayyip Tuna ve Nuray Tak ile birlikte Sivas Hafik Yeniköy Derneği’nde Sivaslı Cumhur İttifakı adayları tarafından düzenlenen iftar programında hemşeriler, Ramazan-ı şerifin manevi ikliminde bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar programında konuşan Sivaslı dernek başkanları hemşeri dayanışmasına vurgu yaptılar.

Sivas İlçeleri Dernek Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayı Tayyip Tuna, “Bizlerin bu sofraları ve gönül kapıları her zaman, herkese sonuna kadar açıktır. Ramazan birlik, beraberlik ve dayanışma ayıdır. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı Yücel Aydın da konuşmasında Sivaslı hemşerilerin geçtiğimiz 14 ve 28 Mayıs’taki gibi yeni başarılara imza atacaklarını kaydetti. Yine Sivaslı Meclis Üyesi Adayı Nuray Tak da yaptığı selamlama konuşmasında Cumhur İttifakı’na destek istedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı ve 4. Dönem Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Poyraz da yaptığı konuşmada Sivaslı hemşerilerin hiçbir zaman kendilerini yanıltmadığını, 31 Mart seçimlerinde de aynı coşkuyla destek vereceklerine inandığını ifade etti. Poyraz, “31 Mart’ta Taşdelen’e metro gelsin istiyorsanız, rahmetli başbuğ Alpaslan Türkeş’in adını verdiğimiz kültür merkezi yapılsın bitsin istiyorsanız büyükşehirde Murat Kurum’a, ilçede hizmetler artarak sürsün istiyorsanız bu kardeşinize destek veriniz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç