Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çekmeköy’de sosyal, demokrat ve halkçı belediyecilik dönemi..

31 Mart yerel seçimlerinden

31 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkarak Çekmeköy Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Orhan Çerkez, mazbatasını almasının ardından düzenlenen coşkulu bir devir teslim töreni sonrası görevine resmen başladı. Belediye önünde kendisine destek için buluşan binlerce Çekmeköylüye hitap eden Başkan Çerkez, “Eski Sultançiftliği Belediyesi’nin rahmetli başkanı Sırrı Çelik’in bıraktığı yerden sosyal, demokrat ve halkçı belediyeciliği devam ettireceğim” dedi. Başkan Çerkez daha sonra vatandaşlarla belediye bahçesinde halaylar çekerek seçim öncesi verdiği sözü yerine getirdi.

Çekmeköy’de yeni Belediye Başkanı Orhan Çerkez’le değişim süreci resmen başladı. 31 Mart akşamı seçilmesinin ardından ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan Başkan Çerkez, İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, meclis üyeleri ve partililerle birlikte daha sonra belediye binasına geçerek eski başkan Ahmet Poyraz’dan görevi devir-teslim aldı. Daha sonra belediye binasını gezerek tüm personele çiçek dağıtan Başkan Çerkez, “Herkes rahat olsun. İşinin ehli, liyakat sahibi herkesle millete hizmet yolunda beraber yürüyeceğiz. Kimsenin işiyle aşıyla oynamayacağız” mesajı verdi.

Yeni başkan Orhan Çerkez, kendisini tebrik etmek ve destek olmak için belediye önünde buluşan benlerce vatandaşa hitap ederek, eski Sultançiftliği Belediye Başkanı Rahmetli Sırrı Çelik’in bıraktığı yerden sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik anlayışını devam ettireceklerini kaydetti. Kuruluşundan bugüne Çekmeköy’e hizmeti geçen herkese teşekkür eden Başkan Çerkez, “Biz daha iyisini yapmak için sizlerle birlikte gece-gündüz demeden çalışacağız. Hizmet yarışı bayrağını daha ileri taşımak için mücadele edeceğiz. Çekmeköy’e hizmette tam yol ileri” dedi.

Çekmeköy’de geleceğin hayallerini gerçekleştireceklerini kaydeden Başkan Çerkez, Çekmeköy’ü huzurun ve sevginin şehri yapacaklarını söyledi. “Herkesin belediye başkanıyım. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim” diyen Çerkez, “Kimsesizlerin kimsesi olacağız. Herkese eşit ve adaletli hizmet götüreceğiz. Bu şehre hizmet sözümüz var. Gençlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza, yaşlılarımıza, ev hanımlarımıza velhasıl herkese hizmet için bugünden itibaren çalışmaya başlıyoruz. Yeni Çekmeköy’e hep birlikte oluşturacağız ve hep beraber yaşayacağız” şeklinde konuştu.

default
Reklamı Geç