Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DEKİ KARSLILAR’DAN AK PARTİ’YE DESTEK

7 Haziran seçimlerini doğru

7 Haziran seçimlerini doğru tabanda süren çalışmalar yoğunlaşıyor. Çekmeköy’de Kars Platformu olarak faaliyet gösteren Kars Ardahan ve Iğdırlı hemşeriler Ak Parti’ye destek gecesinde buluştular.

karslıyemek3Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’ndeki yemekli programa Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Ak Parti’nin Karslı Meclis Üyesi Ekrem Esmeray’ın yanı sıra, ilçe yöneticileri Şentürk Karabulak, İlhami Can, İsmet Sögüt, Yunus Görken gibi çok sayıda hemşeri katıldı.

karslıyemek4Gecede bir selamlama konuşması yapan Meclis Üyesi Ekrem Esmeray, “Ne zaman ki Karslılar Ak Parti’den desteğini çeker işte o zaman Ak Parti iktidardan düşer. Ülkemizin geleceği ve Yeni Türkiye için bu seçim de Karslılar Ak Parti’ye destek verip sonuna kadar yanında duracaktır. Çünkü Ak Parti ile büyüyen ve kalkınan Türkiye, çok daha güzel günlere yine Ak Parti ile kavuşacaktır” şeklinde konuştu.

karslıyemek1İlçe Başkanı Salih Kırıcı da yaptığı konuşmada 7 Haziran’ın karar vericileri olarak millet iradesini gösterdi ve; “Sizler Ak Parti’yi bugünlere getirdiniz ve şimdi de Yeni Türkiye için hep birlikte yolumuza devam edeceğiz” dedi. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise konuşmasında; “Ak Parti kadroları yerelde ve genelde yaptığı tüm hizmetleri sadece ve sadece anaların duası için yapmakta ve o anaların duası sayesinde ayakta durmaktadır” dedi.

karslıyemek27 Haziran’da Karslı hemşerilerden uzun adama tam destek isteyen Poyraz; “O uzun adama verebileceğimiz en güzel hediye yeni anayasayı yapıp başkanlık sistemini getirecek çoğunluğu sandıklardan çıkarmak olacaktır” dedi. Geceye hemşerilerin yoğun katılımı gözlerden kaçmadı.

Reklamı Geç