Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÇEKMEKÖY’E DE BAHARLARIN GELDİĞİNİ GÖRÜYORUZ..”

14 Mayıs’a son bir

14 Mayıs’a son bir hafta kala Çekmeköy’de Cumhuriyet Halk Partisi emekçileri, Millet İttifakı temsilcileri, ilçenin kanaat önderleri, STK temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetlinin katılımı ile moral ve motivasyona yönelik birlik ve beraberlik buluşması düzenlendi. Programı organize eden CHP’li Halis Gerbağa; “Sürdürülmesi daha fazla mümkün olmayan bu sisteme karşı mücadelemiz devam edecek” derken, Çetin Çapan da; “Yurdumun dört bir yanında olduğu gibi Çekmeköy’e de baharların geldiğini apaçık görüyoruz” dedi.

Hafta sonu kahvaltısında yoğun bir programa ev sahipliği yapan Çekmeköy’de 14 Mayıs seçimlerine sayılı gün kala büyük bir moral ve motivasyon buluşması düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi emekçileri, Millet İttifakı temsilcileri, ilçenin kanaat önderleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda bir selamlama konuşması yapan CHP’li isim Halis Gerbağa; “Millet İttifakı’mızın bileşenleri, fedakar ve cafakar kadınlarımız, geleceğimizin teminatı gençler, meclis üyelerimiz, kıymetli muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcileri hoşgeldiniz. Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

“Bugünkü buluşmamızın amacı 14 Mayıs öncesi moral bulmak, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha perçinlemek” diye devam eden Gerbağa, şunları kaydetti: “Kıymetli dostlar 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşünden bu güne ülkemizin gelmiş olduğu nokta, yolsuzluklar, israf, hukuksuzluk ve her türlü ekonomik tahribat hepimizin malumu. Sürdürülmesi mümkün olmayan bu sistemin kurtuluş mücadelesini her ortamda hep birlikte veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. İl, il, ilçe ilçe, milletimizin örgütleriyle, kanaat önderlerimizle ve demokratik kitle örgütlerimizle, köylülerimiz ve işçilerimizle yaşanacak bir ülke sürecini hep birlikte inşa etmek için mücadele veriyoruz.

Hepimiz Hz. Adem ve Hz. Havva’dan dünyaya gelen kardeşleriz. “Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir” diyen Peygamber efendimiz, “Yalan ve iftira atan benim ümmetimden değildir” diyor. 14 Mayıs sürecinde Millet İttifakı iktidar olursa diyaneti kapatacak diyenlere diyanetin Cumhuriyet Halk Partisi döneminde kurulduğunu hatırlatmak gerekir. Biz diyoruz ki, “Milletimiz, köylümüz, işçimiz, emeklimiz, çiftçimiz, asgari ücretlimiz sefalet içinde” onlar diyor ki; “Muhalefet TOGG otomobiline karşı çıkıyor.” Değerli dostlar Türk lirasıyla çalışıyoruz. Neden döviz ile ödüyoruz? Altılı çeteye kaynak aktarmak için halkımızı fakirleştiriyorlar. Cumhuriyet tarihinin en derin krizini yaşıyoruz. İktidar halktan kopmuş. Tek kurtuluşumuz 85 milyonu kucaklayan, kimseyi ötekileştirmeyen, ayrıştırmayan, kimseyi terörize etmeyen Millet İttifakı iktidarındadır. Ne ezen, ne ezilen, insanca ve halkça bir düzen. Geliyor gelmekte olan..”

Programa katılarak bir konuşma yapan partinin önde gelen isimlerinden Çetin Çapan da, “Yurdumun her köşesinde olduğu gibi Çekmeköy’e de baharların geldiğini görüyoruz” dedi. Millet İttifakı iktidarında her şeyin çok daha güzel olacağını ifade eden Çapan; “Ülkemizin, milletimizin çok büyük sorunları var. Tüm bu sorunların üstesinden gelmek için büyük bir mücadele veren Genel Başkanımız 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu dikkat ettiyseniz adeta 10 yaş daha gençleşmişçesine sahada gayret sarfediyor. Dolayısı ile bizler de 14 Mayıs’a kadar uyumayacağız, eşimizi, dostumuzu, komşumuzu ikna etmek için çalışacağız ve sandıktan Millet İttifakı iktidarını mutlaka çıkaracağız” dedi.

“Doğru zamanda doğru adam Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur” diyen Çetin Çapan, “Bizler özgürlüğe susamış parti emekçileriyiz. Hak, hukuk, adalet ve demokrasi için hayatını ortaya koymuş bir liderle yola çıktık. Seçimi kazacağız, ülke refaha, demokrasiye, özgürlüğe kavuşacak. Hiç kimsenin ağa, baba aramasına ihtiyaç yok. Bay Kemal var. Gençlerin demokrat dedesi var, bizlerin de demokrat ağabeysi var. Edirne’den Kars’a yurdun dört bir yanını geziyoruz. Millet fakru zaruret içinde. Memleketimiz Ardahan ve Kars’tan sizlere selam getirdik. Yüzde 65 oranında Cumhurbaşkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na oy verecekler. Sonuçları hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç