Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çekmeköy’ü 90 bin oyla kazanacağımıza inanıyorum!”

Yerel basın mensuplarıyla biraraya

Yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek Çekmeköy ve seçim gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Çapan, siyaseti masada değil sahada yapacaklarını kaydederek; “Aday olmam halinde bu şehri 90 bin oyla kazanacağımıza inanıyorum” diyerek iddialı konuştu. Çapan, aday belirleme yöntemi olarak da üye katılımlı ön seçim çağrısını yineledi.

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Çapan, yerel basın temsilcileriyle sabah kahvaltısında biraraya geldi. Çekmeköy ve yerel seçim gündemini değerlendiren Çapan, önemli açıklamalarda bulundu. Aday belirleme yöntemi olarak ön seçim çağrısını yineleyen Çapan, “Örgütün belirleyeceği isim en doğru aday olur” dedi. Kendisinin 3.5 yıl önce o günkü ilçe yönetiminin adaylık daveti üzerine Çekmeköy’de çalışmalara başladığını ifade eden Çapan, “Pandemi ve deprem gibi zor zamanlara rağmen çalışmalarımızı hiç aksatmadık. Gerek parti örgütümüz gerekse Çekmeköy halkı da gösterdiği teveccüh ile bizi daha da motive etti” dedi.

Son 15 yılda bir kaç kişinin kendini kahraman görüp siyaseten Çekmeköy’ün kaderini tayin etmeye çalıştığını söyleyen Çetin Çapan; “Halbuki gerçek kahraman halkımızın ta kendisidir. Bakın bizler sokaktayız, sahadayız. Ahalimiz zaten zorda, darda, sıkıntıda. Millet perişan. Siyaseti masada değil sahada yapmak. Bizler bugüne kadar öyle yaptık, bundan sonra da öyle yapacağız. Bir belediye başkanı o kentin sahibi değil sorumlusu ve yöneticisidir. Ön seçim yapılması halinde örgütün kararı ile aday olacağıma hiç şüphem yok ve bu kentte 90 bin oy alacağız inanıyorum ve seçimden sonra da bu oy ben değil partimin, halkımızın diyeceğim” şeklinde konuştu.

Çekmeköy’ün tüm derdine ve sorunlarına vakıf olduklarını ve çözüm yollarını da yine katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde çözeceklerini ifade eden Çapan, şunları söyledi: “Sizler de bu şehirde yaşıyorsunuz. Kaldırımlarından iki insan yan yana geçemiyor, cadde ve sokaklarından iki araç gidemiyor. Şahinbey caddesinin aydınlatmasını, kaldırımlarını görüyorsunuz. Böyle bir şehircilik olmaz. Tabelasında kültür merkezi yazıyor içerisi aş evi çıkıyor. Kreş yok, yurt yok, sosyal alanlar yok, parklar, yeşil alanlar az.

Göreve geldiğimizde hepsini tek tek ele alacağız. Sosyal hizmetlere ağırlık vereceğiz. Kadını özgürleştiren, çalışan anneleri rahatlatan kreş gibi projelere önem vereceğiz. Kamu baskısını esnaf ve halk üzerinden kaldıracağız. Yatırım alan şehirler daha güvenli, daha huzurlu ve daha keyifli olur mantığından hareketle Çekmeköy’ü yatırımlar kenti yapacağız. Çekmeköy’ün her derdine her sorununa sahip çıkacağız. İmtiyazlı sözleşmelerin yürümesine izin vermeyeceğiz.”

Reklamı Geç