Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çekmeköy’ü birlikte kazanıp, beraber yöneteceğiz..”

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Asım Koçer, uzun yıllar ikamet ettiği ve esnaflık yaptığı Çamlık Mahallesi sakinleri ile kendisini destekleyen partilileri birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde buluşturdu. Coşku dolu programda konuşan Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, “Birlikte başaracağız inanın buna” dedi. Partinin sevilen emektar ismi Meclis Üyesi Adayı Asım Koçer de, “Tüm Çekmeköy halkının temsilcisi olacağım” mesajı verdi.

CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Asım Koçer, düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde; uzun yıllar esnaflık yaptığı ve ikamet ettiği Çamlık Mahallesi sakinlerini ve partilileri buluşturdu. Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, meclis üyesi adayları, ilçe yöneticileri ve partililer ile mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği coşkulu programda konuşan Asım Koçer, “Biz büyük bir aileyiz” mesajı verdi.

31 Mart seçimlerin önemine değinen Asım Koçer, “Birlik olursak başarabiliriz. Çekmeköy’de halkın iktidarını birlikte kuracağız. İktidarı olduğumuz belediye meclisinde yerel sorunlarımızı tek tek çözüme kavuşturacağız. Yıllardır hep birlikte yaşadığımız Çekmeköy’ü yine hep birlikte huzura kavuşturacağız. Bu akşam da davetimize katılarak yanımızda durdunuz, bize güç verdiniz. Her bir komşuma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Meclis Adayı Asım Koçer’in coşku dolu birlik ve beraberlik buluşmasından dolayı tebrik eden Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez de yaptığı konuşmada, “Sevgili Çekmeköylü komşularım, Asım Koçer kardeşime verdiğiniz destek bize de güç verdi. Oylarınızı bize verirseniz, sizler için en güzelini yapacağız. Bu ilçede yaşam yok, gençlerimiz mekan bulamadığı için ya çevre ilçelere gidiyor ya da evlerinde adeta hapis oluyor. Bize güvenin, sizlere layık olacağız. Canla başla çalışacağım. Asım kardeşime teşekkür ediyorum. Sizlerle bizim arasında köprü vazifesi kurarak bizi bu güzel akşamda buluşturdu” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç