Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çekmeköy’ü Çekmeköylüler yönetsin” hassasiyeti…

Kadıköy Belediyesi’nde memur olarak

Kadıköy Belediyesi’nde memur olarak görev yapan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in eşi Duygu Övür Adıgüzel’i belediye başkan yardımcısı atadığına yönelik iddialar üzerine eleştirilerin hedefi olan Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Böyle bir atama yok” dedi.

31 Mart’ın Çekmeköy’deki galibi Belediye Başkanı Orhan Çerkez, iki gündür süren tartışmalara ve eleştirilere kesin ve net bir açıklamayla son noktayı koydu. Kadıköy Belediyesi’nde memur olarak görev yapan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in eşi Duygu Övür Adıgüzel’i Çekmeköy’e belediye başkan yardımcısı olarak atadığı yönündeki haberlere yanıt veren Başkan Çerkez, “Böyle bir durum yok” dedi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran eleştiriler sonrası ulusal bir haber kanalına konuşan Başkan Çerkez, Duygu Övür Adıgüzel’in başvurusunun bulunduğunu lakin atamasının henüz olmadığını ifade ederek atanmasının da neden sıkıntı olacağını dile getirmeye çalıştı.

Söz konusu haberlere tepkilerin daha da artması üzerine ise Başkan Çerkez akşam saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama daha yaparak şunları kaydetti: “Kamuoyuna Duyuru: Bazı sosyal medya platformları ve internet sitelerinde dolaşımda olan haberlerde, “Ataşehir Belediye Başkanı Sn. Onursal Adıgüzel’in eşi Sn. Duygu Övür Adıgüzel’in Çekmeköy Belediyesi’ne başkan yardımcısı olarak atandığı” yönünde iddialar bulunmaktadır. Bahse konu atama iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Reklamı Geç