Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’Ü SEVENLER PLATFORMU NİŞANTEPE’DEN NET MESAJLAR VERDİ..

Çekmeköy’ü Sevenler Platformu’nun, ‘Daha

Çekmeköy’ü Sevenler Platformu’nun, ‘Daha güzel Çekmeköy İçin Adayımız Hasan Öztürk’ sloganıyla başlattığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kirazlıdere’nin ardından Nişantepe Mahallesi’nde ana okul, ilk okul ve TEV-Ezel Kıray Mesleki ve Teknik Lisesi’nde öğrencilere simit ve meyve suyu ikram eden platform üyeleri yaptıkları açıklamada bir kez daha, “Çekmeköy’ü Çekmeköylüler yönetsin” mesajı verdiler.

Çekmeköy’ü Sevenler Platformu’nun Nişantepe Mahallesi’nde ana okul, ilk okul ve TEV-Ezel Kıray Teknik Meslek Lisesi’nde hayırsever işadamı ve eski belediye başkan yardımcısı Hasan Öztürk adına simit ve meyve suyu ikramı çocukları sevindirdi. Muhtar Saim Yakup Baydar’ın da katılarak dağıtımlara bizzat yardım ettiği simit ve meyve suyu ikramları sınıflarda öğrencilerin sıralarına kadar ulaştırıldı. Öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Muhtar Saim Yakup Baydar da Hasan Öztürk ve Çekmeköy Platformu gönüllülerine teşekkür etti. Gün boyu devam eden ikramlarda çocuklar Hasan Öztürk’e sevgi gösterileriyle teşekkür mesajları gönderdi. Platform adına yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

Çekmeköy’ü Sevenler Plâtformu, ilçemizde yaşayan vatandaşların çocuklarına daha yaşanır bir Çekmeköy bırakmak için gönüllülerin bir araya gelerek kurduğu bir oluşumdur. Çekmeköyü Sevenler Plâtformu olarak ana amaçlarımız arasında, Çekmeköy’ün Siyasi Partiler tarafından halkın tercihine bakılmadan yukarıdan indirme adaylar ile yönetilme kaderine mahkum edilmesini istemiyoruz. Çekmeköy sokaklarını bilmeyen, ilçede yaşayan halkı tanımayan ve ilçe halkı ile hiçbir istişare içerisinde bulunmayan kişi ve kişilerin, Çekmeköy’de vatandaş desteğinden çok Siyasi Partilerin gücünden aldığı güç ile ilçemize belediye başkan adayı olarak diretilmesinin önüne geçmek ve engel olmaktır.

Reklamı Geç