Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’Ü SEVENLER PLATFORMU YİNE OKULLARDA..

Çekmeköy’ü Sevenler Platformu gönüllülerinin

Çekmeköy’ü Sevenler Platformu gönüllülerinin Hasan Öztürk adına okullarda simit ve meyve suyu ikramları devam ediyor. Merkez 5 mahallenin ardından “Hedef 500 bin simit” diyerek Kirazlıdere Mahallesi’ne geçen platform üyeleri, Alemdağ’a doğru devam edecek. Platform Başkanı Çiğdem Ekti, “Çıktığımız bu yolda tüm Çekmeköy halkının kalbi bizimle” dedi.  

Mart 2024 seçimlerine doğru yol aldığımız şu günlerde, ‘Daha Güzel Çekmeköy İçin Adayımız Hasan Öztürk’ diyerek yollara düşen Çekmeköy’ü Sevenler Platformu, gün geçmiyor ki yeni bir çalışmasıyla gündem oluşturmasın. Hafta sonu ilçenin dört bir yanında cadde ve sokaklarda ‘Adayımız Hasan Öztürk’ broşürleri dağıtan Çekmeköy’ü Sevenler Platformu gönüllüleri, hafta içi de okul önleri ve sınıflarda binlerce öğrenciye simit ve meyve suyu ikramında bulunuyor. Çekmeköy merkez mahallelerdeki okulları tamamlayan platform üyeleri, yeni haftada Kirazlıdere Mahallesi’ndeydi.

Muhtar Orkun Karakaya’nın da dağıtıma destek verdiği Hüdayi Gürbüz Okulu’nda binlerce öğrenciye simit ve meyve suyu ikramında bulunan Çekmeköy’ü Sevenler Platformu Başkanı Çiğdem Ekti, hedeflerinin 500 bin simit olduğunu açıkladı. Tüm bu çalışmaları Çekmeköy’ü seven gönüllü katılımcıların desteğiyle gerçekleştirdiklerini kaydeden Çiğdem Ekti, “Başta muhtarımız Orkun Karakaya olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum. Hepimizin hayali Çekmeköy’ü Çekmeköylüler yönetsin. Bunun için adayımız Hasan Öztürk diyerek bir yola çıktık ve bu yolda tüm Çekmeköy halkının kalbi bizimle. Alanlarda mücadelemiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Çekmeköy Kirazlıdere Mahallesi Muhtarı Orkun Karakaya, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de Çekmeköy’ü Sevenler Platformu üyelerine ve Hasan Öztürk’e teşekkür ettiler. Sınıflarında simit ve meyve suyu ikramlarını alan öğrenciler de hayırsever işadamı ve eski belediye başkan yardımcısı Hasan Öztürk’e sevgi gösterilerinde bulunarak teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

 

Reklamı Geç