Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN ÇINARLARIYLA GÖNÜL SOFRASI…

Çekmeköy’ün önde gelen simalarından

Çekmeköy’ün önde gelen simalarından Yılmaz Murat Emre, Cüneyt Ilgın, Murat Altun, Serdar Karaman ve Şükrü Bakar gibi isimlerin organizasyonuyla, Taşdelen Alihan Et&Izgara Restaurant anlamlı bir programa ev sahipliği yaptı. Geçmişten günümüze ilçede görev yapmış ve bölgeye emeği geçmiş Çekmeköy’ün çınarları bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel yemekte aynı sofrada buluştu. Hoşsohbet ortamda muhabbet ederek geçmiş günleri yad eden konuklar unutulmaz bir akşam yaşadı.

Taşdelen Alihan Et&Izgara Restaurant, Çekmeköy’ün çınarlarını ağırladı. Eski Ümraniye Belediye Başkanı Mehmet Bingöl, Eski Çekmeköy Belde Belediye Başkanı Sıddık Eraslan, Ak Parti 22 ve 23. Dönem Milletvekili Nusret Bayraktar, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Fatih Sırmacı, Latif Coşar ve Ahmet Epli, İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Soğuksu, İlçe Müftüsü Vehbi Akşit, Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Yücel Evsen, Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Sıtkı Aydemir, Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin, Muhtarlar: Engin Çelik, Orkun Karakaya, Turgay Bozkurt, Adem Soylu, Sertif Yılmaz, Yakup Baydar, Ömer Lütfü Gürsoy, Hüseyin Uygun, Metin Çoban, İlhan Kılınç, Nizamettin Kaya, işadamları ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda renkli görüntüler yaşandı.

Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit’in yemek duası yaptırmasının ardından konuklara kısa bir selamlama konuşması yapan programın ev sahiplerinden Şükrü Bakar, “Bizleri bu akşam biraraya getirerek mekanında ağırlayan sevgili Murat Emre kardeşime teşekkür ederim. Çekmeköy’ün sizler gibi önde gelen değerli simalarıyla aynı sofrayı paylaşmaktan onur duyduk. Bu geceye emeği geçen Cüneyt Ilgın, Serdar Karaman ve Murat Altun kardeşlerime de ayrı ayrı teşekkür ederim. Katılımlarınızla bizleri şereflendirdiniz. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Güveç ikramı daha sonra çay sohbeti ile devam etti. Katılımcı konuklarını en güzel şekilde ağırlayan programın ev sahipleri Yılmaz Murat Emre, Cüneyt Ilgın, Murat Altun, Serdar Karaman ve Şükrü Bakar misafirleriyle tek tek yakından ilgilendiler. Davete katılan misafirler, organizasyonu son derece anlamlı bulduklarını dile getirerek programdan memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Reklamı Geç